Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Απόδραση για δύο στην Κρήτη! [pics] Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Απόδραση για δύο στην Κρήτη! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Απόδραση για δύο στην Κρήτη! [pics]

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Απόδραση για δύο στην Κρήτη! [pics] | tlife.gr
Ένα Σαββατοκύριακο δίπλα στη θάλασσα αποφάσισαν να περάσουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος και έτσι ταξίδεψαν στο αγαπημένο τους νησί, που δεν είναι άλλο από την Κρήτη. 
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Μετά» εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν έχει γυρίσματα και έκανε το πιο ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα.
Η Κρήτη είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για εκείνους, αφού εκεί ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα τον περασμένο Απρίλιο έχοντας στο πλάι τους ελάχιστους ανθρώπους. 
Τι και αν βρισκόμαστε στη μέση του χειμώνα, ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας και μας έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις χειμωνιάτικες βόλτες.
Την αποκάλυψη του ταξιδιού τους έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τη μέρα τους και φυσικά από το λαχταριστό κρητικό γεύμα που έφαγαν.
Δες τις φωτογραφίες:
Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακο στο αγαπημένο του μέρος!

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Απόδραση για δύο στην Κρήτη! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7493299789317475404
Σχόλια
item