Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα [pics] Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα [pics]

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα [pics] | tlife.gr
Είναι ερωτευμένοι και συμπορεύονται εδώ και πολλά χρόνια, όμως οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους χωρίς ωστόσο να κρύβουν τη σχέση τους.
Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη, οι οποίοι είναι ευτυχισμένοι μαζί! 
Οι δύο ηθοποιοί μπορεί να έχουν μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, με τον καθένα ξεχωριστά να έχει θέσει και να έχει κερδίσει τα δικά του στοιχήματα, όμως μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση που δυναμώνει μέρα με τη μέρα!
Μπορεί να μην λένε πολλά για τη μακροχρόνια σχέση τους, ωστόσο η ευτυχία τους φαίνεται σε κάθε κοινή εμφάνιση. 
Το βράδυ της Δευτέρας, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Υπέροχό Μου Διαζύγιο» στο Θέατρο Χορν με πρωταγωνίστρια τη Φαίδρα Δρούκα
Το ζευγάρι, όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, λατρεύει να παρακολουθεί παραστάσεις φίλων και να τους τιμά με την παρουσία του.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη τόσο κατά την είσοδό τους στο θέατρο όσο και μετά το τέλος της παράστασης.
Δες φωτογραφίες:
Σμαράγδα Καρύδη-Θοδωρής Αθερίδης-Λήδα Ματσάγγου
Θοδωρής Αθερίδης-Λήδα Ματσάγγου-Φαίδρα Δρούκα-Σμαράγδα Καρύδη
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7732568974045732973
Σχόλια
item