Νικολέττα Ράλλη: Απόδραση στον χιονισμένο Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics]

Νικολέττα Ράλλη: Απόδραση στον χιονισμένο Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics] | tlife.gr
Η Νικολέττα Ράλλη ζει την απόλυτη ευτυχία και το εκπέμπει με κάθε τρόπο. Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο καθώς τους τελευταίους επτά μήνες έχει βρει στο πλευρό του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο όλα όσα έψαχνε σε έναν άντρα.
Μετά από ένα ρομαντικό καλοκαίρι που πέρασαν οι δυο τους, κατάλαβαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και συνεχίζουν την κοινή τους ζωή με αισιοδοξία και αγάπη. 
Πλέον, έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο μαζί και είναι full in love, ενώ όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό κι αγαπημένο ζευγάρι, με πολλά κοινά ενδιαφέροντα.
Η Νικολέττα και ο Μιχάλης ατενίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία, ενώ δεν αποκλείεται να τους δούμε σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο επιχειρηματίας, έχουν ένα πολύ φορτωμένη καθημερινό πρόγραμμα. Ωστόσο, φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για τη σχέση τους και να περνούν μαζί μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητάς.
Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που αποφάσισαν αυτές τις μέρες να κάνουν ένα ταξίδι σε χειμερινό προορισμό κοντά στην Αθήνα, προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να χαρούν ο ένας την παρέα του άλλου χωρίς να τους ενοχλεί κανένας. 
Βλέπεις, εξαιτίας των ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του Μιχάλη, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στο Κολωνάκι, το ζευγάρι δεν κατάφερε να κάνει κάποια ρομαντική απόδραση μέσα στις γιορτές.
Συγκεκριμένα, οι δυο τους ταξίδεψαν ως τον χιονισμένο Παρνασσό, όπου παραμένουν ακόμα και απολαμβάνουν μια ανέμελη καθημερινότητα, με την Νικολέττα να μην σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες που βγάζει στις εξόδους τους και των τοπίων που την εντυπωσιάζουν.
Δες τις φωτογραφίες:

    epirusblog.gr
    5 of 5
    Νικολέττα Ράλλη: Απόδραση στον χιονισμένο Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics]
    epirusblog.gr
    5 of 5
    show biz 9150000364134544939
    item