Νάντια Μουρούζη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την γοητευτική ηθοποιό! [pics] Νάντια Μουρούζη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την γοητευτική ηθοποιό! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νάντια Μουρούζη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την γοητευτική ηθοποιό! [pics]

Νάντια Μουρούζη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την γοητευτική ηθοποιό! [pics] | tlife.gr
Μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, έκανε χθες βράδυ η Νάντια Μουρούζη. 
Η ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Ρεξ, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση του θεατρικού ημερολογίου Λευκώματος για το 2020 με τίτλο » Έλληνες καλλιτέχνες σε όλη τη γη»
Η Νάντια εντυπωσίασε με την chic εμφάνισή της και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μαζί με τον γνωστό θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Ανδρέα Στάικο!
Να θυμήσουμε ότι η Νάντια Μουρούζη που είχε για πολλά χρόνια σχέση με τον αξέχαστο Δημήτρη Παπαμιχαήλ, παντρεύτηκε το 2015 στο Παρίσι σε στενό κύκλο, τον αγαπημένο της,   Νίκο Λυμπέρη . Πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Παρίσι και Ελλάδα.
Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της το 2018 στο περιοδικό Down Town για την γνωριμία της με τον σύζυγο της: «Γνωριστήκαμε  σε μια ποιητική βραδιά. 
Παρότι ο Νίκος εκτός από καθηγητής, είναι πάρα πολύ γνωστός και για τις ποιητικές του συλλογές στη Γαλλία, δεν τον ήξερα. 
Γενικά είναι ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος και ενθουσιώδης. Έχει κάνει εξερευνήσεις, στα βάθη των ωκεανών, στην Αρκτική και στις ερήμους».
Φωτό: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Νάντια Μουρούζη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την γοητευτική ηθοποιό! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2577430934703706807
Σχόλια
item