Θεοφανία Παπαθωμά: Ο πρώην σύζυγός της, Πασχάλης Τσαρούχας, την απόλαυσε επί σκηνής! [pics]

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο πρώην σύζυγός της, Πασχάλης Τσαρούχας, την απόλαυσε επί σκηνής! [pics] | tlife.gr
Μετά τη περσινή μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική, επιτυχία στην «Θεατρική Σκηνή ΑΘΗΝΑΪΣ» η γαλλική φάρσα «Ο βαφτιστικός της κυρίας» των Ενεκέν, Βεμπέρ και ντε Γκορς, σε μετάφραση και ελεύθερη διασκευή του Χάρη Ρώμα, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.
Πρόκειται για τη γνωστή γαλλική φάρσα στην οποία στηρίχτηκε ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης για να γράψει τον «Βαφτιστικό» που θεωρείται η δημοφιλέστερη Ελληνική οπερέτα όλων των εποχών. 
Ανέβηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1917 με πρωταγωνιστές την Κυβέλη και τον Αιμίλιο Βεάκη.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Χάρης Ρώμας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη.
Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε μια βραδιά για φίλους, στην οποία έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμους, από τον καλλιτεχνικό, άλλα και τον πολιτικό χώρο. 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσους τίμησαν τους συντελεστές του έργου με την παρουσία τους.
Ανάμεσά τους, λοιπόν, ήταν και ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος απόλαυσε επί σκηνής την πρώην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά, κι έτσι την στήριξε με τον δικό του τρόπο. 
Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ένα υπέροχο γιο, τον 13χρονο σήμερα Αχιλλέα, και παρόλο που έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, διατηρούν άψογες σχέσεις και άριστη επικοινωνία για χάρη του.
Μετά το τέλος της παράστασης, μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν πιασμένοι αγκαζέ και χαμογελαστοί, αποδεικνύοντας πώς είναι δύο πολύ καλοί φίλοι πια.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Θεοφανία Παπαθωμά: Ο πρώην σύζυγός της, Πασχάλης Τσαρούχας, την απόλαυσε επί σκηνής! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7066432082960247639
item