Τόνια Σωτηροπούλου: Βόλτες στο Notting Hill με άψογο στυλ! [pics] Τόνια Σωτηροπούλου: Βόλτες στο Notting Hill με άψογο στυλ! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τόνια Σωτηροπούλου: Βόλτες στο Notting Hill με άψογο στυλ! [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Βόλτες στο Notting Hill με άψογο στυλ! [pics] | tlife.gr

Στο παγωμένο Λονδίνο βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα η Τόνια Σωτηροπούλου και δεν λέει με τίποτα να επιστρέψει στην Ελλάδα! 
Η γοητευτική ηθοποιός επισκέπτεται αρκετά συχνά τη βρετανική πρωτεύουσα – σχεδόν πάντα με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια – για επαγγελματικούς λόγους. 
Στις αρχές του ταξιδιού της είχε μαζί της τις φίλες της Κατρίνα Τσάνταλη και Μαρία Σολωμού, ωστόσο οι δύο διάσημες κυρίες επέστρεψαν στην Ελλάδα, αφήνοντας την Τόνια μαζί με τον αγαπημένο της.
Η Τόνια Σωτηροπούλου, όταν δεν τρέχει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ραντεβού, απολαμβάνει τις ομορφιές του Λονδίνου κάνοντας βόλτες και ψώνια! 
Μάλιστα, η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε και στο όμορφο Notting Hill και περπάτησε στο Portobello Street, φυσικά με άψογο στυλ, φορώντας τους αγαπημένους της MiRo Designers.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Τόνια απόλαυσε τον ηλιόλουστο (σπάνιο στο Λονδίνο) καιρό και ένιωσε ευλογημένη για όλα τα όμορφα πράγματα που έχει στη ζωή της!
epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Βόλτες στο Notting Hill με άψογο στυλ! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3429201235676015744
Σχόλια
item