«My Style Rocks»: Αγνώριστη η Τόνια Κούμπα με αγορέ ξανθό μαλλί! [pic]

«My Style Rocks»: Αγνώριστη η Τόνια Κούμπα με αγορέ ξανθό μαλλί! [pic] | tlife.gr
Το «My Style Rocks» βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα επεισοδίων και κάθε απόγευμα κερδίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων τηλεθεατών.
Οι διαγωνιζόμενες προσπαθούν να δίνουν συνεχώς τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως στόχο να κερδίσουν μια καλή βαθμολογία από τους κριτές, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά
Μία από τις παίκτριες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να ακούσουν αρκετές φορές καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή είναι η Τόνια Κούμπα.
Η Τόνια Κούμπα έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, με την μινιόν παρουσία της να έχει κεντρίσει την προσοχή των φανατικών τηλεθεατών του reality μόδας. 
Και μπορεί τώρα η ίδια να διαθέτει μακριά κατακόκκινα μαλλιά, τα οποία αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όμως δεν ήταν πάντα έτσι. 
Η παίκτρια του «My Style Rocks» έχει υπάρξει στο παρελθόν με μαλλί αγορέ και μάλιστα βαμμένο ξανθό. Όπως θα δεις στην φωτογραφία, η Τόνια Κούμπα είναι αγνώριστη!
Την αποκάλυψε έκανε στο προφίλ της στο Instagram η περσόνα Soula Glamorous, η οποία σχολιάζει ακατάπαυστα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.
Δες τη φωτογραφία:
Απ’ ότι φαίνεται, η Τόνια Κούμπα λατρεύει τις αλλαγές!
epirusblog.gr
5 of 5
«My Style Rocks»: Αγνώριστη η Τόνια Κούμπα με αγορέ ξανθό μαλλί! [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3811290845189997151
item