Σήμερα Meghan και Harry θα μιλήσουν με τη βασίλισσα Ελισάβετ για να βρεθεί λύση μετά την αποχώρησή τους Σήμερα Meghan και Harry θα μιλήσουν με τη βασίλισσα Ελισάβετ για να βρεθεί λύση μετά την αποχώρησή τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σήμερα Meghan και Harry θα μιλήσουν με τη βασίλισσα Ελισάβετ για να βρεθεί λύση μετά την αποχώρησή τους

Σήμερα Meghan και Harry θα μιλήσουν με τη βασίλισσα Ελισάβετ για να βρεθεί λύση μετά την αποχώρησή τους
Σήμερα ξεκινούν οι συνομιλίες του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ για το θέμα της αποχώρησής τους, που προκάλεσε κρίση στο Παλάτι.
Η βασίλισσα θα συναντήσει ανώτερους βασιλείς στο Σάντριγχαμ για να συζητήσουν τους μελλοντικούς ρόλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ. 
Ο Πρίγκιπας Harry, ο Πρίγκιπας William και ο Κάρολος θα παρευρεθούν στη συνάντηση, ενώ η Meghan Markle αναμένεται να συμμετάσχει στη συζήτηση τηλεφωνικά από τον Καναδά.
Η συνάντηση πρόκειται να γίνει στο κτήμα της Βασίλισσας στο Νόρφολκ, που περιγράφεται ως «σύνοδος Σάντριγχαμ», ενώ θα είναι η πρώτη φορά που η μονάρχης θα έρθει αντιμέτωπη με τον πρίγκιπα Harry, μετά την θυελλώδη ανακοίνωση. 
Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο WIlliam και ο Harry αναμένεται να αναθεωρήσουν μια σειρά δυνατοτήτων για την πορεία της σχέσης αυτής, λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια που το ζευγάρι ανακοίνωσε.
Τα χρήματα είναι ένα μεγάλο ζήτημα και αναμένεται να μονοπωλήσει τη σημερινή συνάντηση ενώ θα ορίσει το πόσο μεγάλο θα είναι τελικά το «διαζύγιο» του ζευγαριού από το Μπάκιγχαμ. Δημοσιεύματα εφημερίδων εκτιμούν ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη εάν δεν ικανοποιηθεί με το αποτέλεσμα των συζητήσεων. 
Ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και φίλος του ζευγαριού, ο Τομ Μπράντμπι - ο οποίος έκανε ένα ντοκιμαντέρ μαζί τους το περασμένο έτος - έγραψε στους Sunday Times: «Έχω κάποια ιδέα για το τι θα μπορούσε να προβληθεί σε μια συνέντευξη και δεν νομίζω ότι θα ήταν όμορφο».
Ελπίζεται ότι οι συνομιλίες θα αποτελέσουν ένα επόμενο βήμα στο δρόμο για τον ορισμό της νέας σχέσης του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με την επιθυμία της βασίλισσας να βρει λύση μέσα σε λίγες μέρες.

epirusblog.gr
5 of 5
Σήμερα Meghan και Harry θα μιλήσουν με τη βασίλισσα Ελισάβετ για να βρεθεί λύση μετά την αποχώρησή τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8434934407601545507
Σχόλια
item