Jennifer Lopez: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια συμπαράστασης στην γυναίκα του Kobe Bryant

Jennifer Lopez: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια συμπαράστασης στην γυναίκα του Kobe Bryant | tlife.gr
Συγκλονίζει όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Kobe Bryant και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα Μαρία Ονόρε, μετά από πτώση ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλα τρία άτομα χωρίς να υπάρχει κανείς επιζών. 
Ο Αμερικανός δεν ήταν καν 42 ετών και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών για το παγκόσμιο μπάσκετ, με 5 “δαχτυλίδια” πρωταθλητή στο NBA.
Ο άλλοτε σούπερ σταρ των Λέικερς συνήθιζε να ταξιδεύει με το προσωπικό του ελικόπτερο στην πόλη του Λος Άντζελες, όπου και συνέβη και το μοιραίο ατύχημα που φαίνεται να έχει στοιχίσει τη ζωή σε πέντε ανθρώπους. 
Πιο συγκεκριμένα, το ελικόπτερο διαλύθηκε λίγο έξω από την Καλιφόρνια, σε μια πλαγιά της Καλαμπάσας, βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρο τον πλανήτη.
Συγκλονισμένη η Jennifer Lopez που γνώριζε προσωπικά την οικογένεια, προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην γυναίκα του διάσημου Αμερικανού αθλητή, την Vanessa, που μέσα σε λίγες στιγμές έχασε τον σύζυγό και την κόρη της.
«Οικογένεια. Καθώς κοιτώ όσα γράφονται για τον Kobe και θυμόμαστε με τον Alex στιγμές και αναμνήσεις για αυτόν, η αλήθεια είναι ότι αυτό που μετρά περισσότερο είναι η οικογένεια», αναφέρει αρχικά η JLo.
Και προσθέτει: «Όλοι αισθανόμαστε βαθύτατη θλίψη για την απώλεια αυτή, αλλά αυτό είναι ένας κόκκος άμμου σε σύγκριση με αυτό που περνά η Vanessa αυτή τη στιγμή. 
Στέλνω όλη μου την αγάπη και προσευχόμαστε για εσάς, τα παιδιά σας και τις άλλες οικογένειες που συμμετείχαν στα τραγικά γεγονότα.
Το πιο άδικο πράγμα στη ζωή είναι να χάσεις ένα παιδί και έναν σύζυγο την ίδια μέρα. Vanessa, προσεύχομαι να σου δώσει δύναμη ο Θεός και να σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα του δρόμου μέσα από αυτό το αδιανόητο τραγικό περιστατικό που συνέβη. 
Επίσης ο Θεός να είναι μαζί σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν από αυτήν την αδιανόητη τραγωδία».
Kobe ήσουν τόσα πολλά για εμάς και θα μας λείψεις. Σε ευχαριστούμε για τη δουλειά σου, την ηθική σου, την έμπνευση και την καρδιά σου».
epirusblog.gr
5 of 5
Jennifer Lopez: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια συμπαράστασης στην γυναίκα του Kobe Bryant
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8290114346671171969
item