Ξεσπά η Hailey Bieber: «Με πληγώνει να με ξεσκίζουν στο ίντερνετ» Ξεσπά η Hailey Bieber: «Με πληγώνει να με ξεσκίζουν στο ίντερνετ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξεσπά η Hailey Bieber: «Με πληγώνει να με ξεσκίζουν στο ίντερνετ»

Ξεσπά η Hailey Bieber: «Με πληγώνει να με ξεσκίζουν στο ίντερνετ»
Η Hailey Bieber μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μίλησε ανοιχτά για τις διαδικτυακές επιθέσεις των haters εις βάρος της, την επιμονή να τη συγκρίνουν με την πρώην του συζύγου της, τη Selena Gomez και το πόσο «οδυνηρό είναι να σε ξεσκίζουν στο ίντερνετ».
«Είναι χώρος που καλλιεργεί τη σκληρότητα του ενός προς στον άλλο, εκεί που οι άνθρωποι καταφεύγουν για να μισούν» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση η 23χρονη σύζυγος του Justin Bieber.
«Θα μπορούσα να κάθομαι εδώ όλη μέρα και να λέω πως το μίσος δεν με πειράζει, πως οι λέξεις που εκστομίζονται δε με επηρεάζουν. Όμως, ΕΙΔΗΣΗ: Με πληγώνει να με ξεσκίζουν στο ίντερνετ».
Η Baldwin που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Justin Bieber το 2018, έχει επικρίνει και στο παρελθόν τα «παραληρηματικά» τρολ που σχολιάζουν το γάμο της και τη συγκρίνουν με την Gomez. 
Η ίδια παραδέχεται στα 24 εκατομμύρια των follower της πως την πληγώνει να τη συγκρίνουν με άλλους ανθρώπους: «Πονάει το να σε συγκρίνουν με άλλους ανθρώπους κάθε μέρα, πονάει το να καταλήγουν σε συμπεράσματα και να κάνουν υποθέσεις» εξηγεί η ίδια, προσθέτοντας «σε πληγώνει να σε χαρακτηρίζουν και να νιώθεις πως δεν μπορείς να σταθείς στο ύψος συγκεκριμένων... στάνταρντ».
Όπως σημείωσε η ίδια, δεδομένου του ότι «το ομορφότερο μέρος της ύπαρξης είναι οι ανθρώπινες σχέσεις», αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις αυτές με τους υπόλοιπους Instagramers καθώς «είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής για το πώς σε επηρεάζουν αυτά τα πράγματα πνευματικά και συναισθηματικά».

epirusblog.gr
5 of 5
Ξεσπά η Hailey Bieber: «Με πληγώνει να με ξεσκίζουν στο ίντερνετ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6404185008284988164
Σχόλια
item