Ελένη Μενεγάκη: H φωτογραφία αγκαλιά με τον αδερφό της και το αινιγματικό μήνυμα! Ελένη Μενεγάκη: H φωτογραφία αγκαλιά με τον αδερφό της και το αινιγματικό μήνυμα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: H φωτογραφία αγκαλιά με τον αδερφό της και το αινιγματικό μήνυμα!

Ελένη Μενεγάκη: H φωτογραφία αγκαλιά με τον αδερφό της και το αινιγματικό μήνυμα! | tlife.gr
Πριν μερικές μέρες «φούντωσαν» οι φήμες για αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από τις typologies υποστηρίζει ότι «μετά από 15 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η Ελένη Μενεγάκη, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασίζει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha! 
Εκείνο που κάνει αίσθηση στο ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο είναι ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού».
Από τότε, το όλο θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με ανώτατη πηγή της διοίκησης του Alpha να ξεκαθαρίζει στο Ethnos πώς  δεν έχει γίνει καμία διαπραγμάτευση ή συζήτηση για κανένα συμβόλαιο και πώς η παρουσιάστρια δεν έχει κοινοποιήσει στο κανάλι την πρόθεσή της να αποχωρήσει.
Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το τηλεοπτικό της μέλλον μέχρι στιγμής. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα μια φωτογραφία με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα.
«Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού! Αγάπη χωρίς όρια, αγάπη αληθινή!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.
Τα likes και τα σχόλια από τους followers της ήταν χιλιάδες!
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: H φωτογραφία αγκαλιά με τον αδερφό της και το αινιγματικό μήνυμα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7071859673484951007
Σχόλια
item