Νικολέττα Ράλλη: «Ο γάμος μου θα είναι ακριβώς έτσι… Ένα μεγάλο πάρτι!» Νικολέττα Ράλλη: «Ο γάμος μου θα είναι ακριβώς έτσι… Ένα μεγάλο πάρτι!» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικολέττα Ράλλη: «Ο γάμος μου θα είναι ακριβώς έτσι… Ένα μεγάλο πάρτι!»

Νικολέττα Ράλλη: «Ο γάμος μου θα είναι ακριβώς έτσι… Ένα μεγάλο πάρτι!»
H Νικολέττα Ράλλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Yes I Do» και φωτογραφήθηκε με sexy νυφικά εσώρουχα.
H παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως ονειρεύεται τον δικό της γάμο.
Αλήθεια, με εσένα έχω μπερδευτεί. Στα μάτια των αντρών είσαι η απόλυτη γυναίκα, αλλά όταν σε γνωρίζει κάποιος, είσαι ένα αληθινό «αλάνι». Τελικά, ποια είναι η Νικολέττα;
Η Νικολέττα είναι ένα σύνθετο πλάσμα και, καμιά φορά, κι εγώ εκπλήσσω τον εαυτό μου με τις πολλές πτυχές του χαρακτήρα μου που αναδύονται ξαφνικά και απρόσμενα! Αλλά αυτό είναι το μυστικό για να μη με βαριέται κανείς!
Εσύ, αυτό το ανεξάρτητο και ονειροπόλο πλάσμα, ονειρευόσουν ποτέ τον γάμο ή μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια;
Κοίταξε να δεις, έχω τεράστια φαντασία, και στη ζωή μου έχω φανταστεί και ονειρευτεί πολλά πράγματα! Μικρή, ονειρευόμουν ένα ωραίο σπίτι, για παράδειγμα, και μεγαλώνοντας σίγουρα ονειρευόμουν ταξίδια! 
Ποτέ, όμως, δεν ονειρεύτηκα τον γάμο, όπως ίσως πολλά κορίτσια! Ακόμα κι αν δω μια σούπερ ρομαντική ταινία ή βρεθώ σε έναν ονειρεμένο γάμο, τον δικό μου γάμο δε θα τον ονειρευτώ! 
Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ πως όταν είδα το «Mamma Mia!», κάτι ένιωσα… Ξέρεις, αυτό το τρελό πάρτι, τα χρώματα, το κέφι, οι μουσικές, κάτι μου προκάλεσαν! Και πιστεύω ότι, αν ποτέ παντρευτώ, ο γάμος μου θα είναι ακριβώς έτσι. 
Ένα μεγάλο πάρτι! Ένα πάρτι για να περάσουμε καλά εγώ και ο άντρας μου! «Ο άντρας μου», ωραίο να το λες αυτό…
Πώς θα είναι ο δικός σου γάμος; Βάλε μας στο κλίμα!
Αχ! Ο δικός μου γάμος! Τώρα που το λες, ξεκινάω να κάνω κάποια μικρά όνειρα, θα το ομολογήσω! Θα ήθελα, λοιπόν, έναν γάμο μικρό, σε κάποιο νησί, σε ένα γραφικό εκκλησάκι, το πολύ τριάντα άτομα, λίγοι και καλοί, καλοκαίρι… κάτι σαν το «Mamma Μia!». 
Αφού με ξέρεις, αν πω κάτι, έτσι θα γίνει! Βέβαια, είμαι και άνθρωπος που αλλάζει γνώμη αν προκύψει κάτι έκτακτο! Και, ξαφνικά, μπορεί να με δεις να κάνω έναν τεράστιο γάμο εντελώς διαφορετικό! Όλα είναι στο πρόγραμμα σε αυτή τη ζωή!
epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Ράλλη: «Ο γάμος μου θα είναι ακριβώς έτσι… Ένα μεγάλο πάρτι!»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1515335684912894227
Σχόλια
item