Κάτια Ζυγούλη: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM, αλλά δεν με πήραν» [video] Κάτια Ζυγούλη: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM, αλλά δεν με πήραν» [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κάτια Ζυγούλη: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM, αλλά δεν με πήραν» [video]

Κάτια Ζυγούλη: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM, αλλά δεν με πήραν» [video] | tlife.gr

Η Κάτια Ζυγούλη εδώ και μερικούς μήνες έχει ανοίξει το δικό της κανάλι στο youtube και κάθε εβδομάδα μοιράζεται και μια διαφορετική ιστορία με τους συνδρομητές της μέσα από τα βίντεο της. 
Το πανέμορφο μοντέλο έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που γνωρίζουμε ελάχιστα για εκείνη και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί με το Σάκη Ρουβά.
Προκειμένου να εξελιχθεί και να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη στο youtube, η Κάτια Ζυγούλη συνάντησε τον Κώστα Μαλλιάτση, κωμικό και youtuber, ώστε να της δώσει τις συμβουλές του και να τη βοηθήσει να βελτιωθεί. 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, λοιπόν, ο Κώστας Μαλλιάτσης ρώτησε την Κάτια Ζυγούλη «αν θα πήγαινε στο Greece’s Next Top Model» με εκείνη να απαντά:
«Είχα πρόταση από το GNTM και μπήκα στην διαδικασία να κάνω το δοκιμαστικό, το οποίο όμως δεν πήρα, να το πούμε και αυτό. 
Έκανα τον σταυρό μου που δεν το πήρα γιατί συνειδητοποίησα πως θα έμπαινα σε μια διαδικασία εγώ να κρίνω κάτι κορίτσια πολύ νέα, πολύ αισιόδοξα και φρέσκα με δικά μου κριτήρια. 
Είμαστε όλοι φανταστικοί κριτές και δεν θέλω να είμαι μια από αυτούς. Κρίνω πολύ αυστηρά τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποβάλω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να το κάνω σε άλλους. Είχα κάτσει στην θέση του κριτή και ήμουν “καταλαβαίνω πως νιώθεις, ίσως θα σε βοηθούσε…”».
Δες το βίντεο:


Η Κάτια Ζυγούλη δεν μασάει τα λόγια της!
epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ζυγούλη: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM, αλλά δεν με πήραν» [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4950944743567441141
Σχόλια
item