Γιάννενα: Eορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Γιάννενα: Eορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Eορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Γιάννενα: Eορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποιεί την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών, την ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με τον χαιρετισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλου Α.Δ. Αλμπάνη. 

Η Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, κυρία Πολυξένη Παγγέ-Λέκκα θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα: «Εκπαίδευση από απόσταση ή απόσταση από την Εκπαίδευση;». 

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που αφυπηρέτησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. 

Τέλος, την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
 
(Πέρας προσέλευσης: 18.45΄)
 
Σημείωση: Στις 18.15΄ το πανεπιστημιακό λεωφορείο, με αφετηρία την Περιφέρεια Ηπείρου, θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προς την Πανεπιστημιούπολη, για διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εορταστική εκδήλωση. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το λεωφορείο θα επιστρέψει από την Πανεπιστημιούπολη στην Περιφέρεια.   

Την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 9.30’ θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο των Ευεργετών και Διδασκάλων της πόλης των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, καθώς και των Μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Αρχιμανδρειό). 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Eορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2250693008346384056
Σχόλια
item