Σήμερα ο λαμπερός γάμος του Σταύρου Νιάρχου με την Dasha Zhukova Σήμερα ο λαμπερός γάμος του Σταύρου Νιάρχου με την Dasha Zhukova | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σήμερα ο λαμπερός γάμος του Σταύρου Νιάρχου με την Dasha Zhukova

Σήμερα ο λαμπερός γάμος του Σταύρου Νιάρχου με την Dasha Zhukova
H μεγάλη μέρα για τον Σταύρο Νιάρχο και τη Dasha Zhukova έφτασε!
Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας σε λίγες ώρες από τώρα.
Οι εορτασμοί του γάμου τους εκτιμάται ότι θα κοστίσουν περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ και το «παρών» θα δώσουν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι. 
Το «παρών» θα δώσει φυσικά και η αδελφή του, Ευγενία Νιάρχου, που βρίσκεται ήδη στο Σεν Μόριτζ και ανάρτησε φυσικά, φωτογραφίες στον λογαριασμό τς στο Instagram.
Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του δημαρχείου του Σεν Μόριτζ, με τη γαμήλια δεξίωση να πραγματοποιείται στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, που είναι χτισμένο σε ένα μοναδικό σημείο στους πρόποδες ενός βουνού και το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου. 
Τα δωμάτια κοστίζουν το λιγότερο 700 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ενώ το κόστος όλης της γαμήλιας δεξίωσης εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ. Αρκετές τέντες έχουν ήδη στηθεί κοντά στο ξενοδοχείο και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι απίθανο να αποκαρδιώσουν τους λαμπερούς καλεσμένους.

epirusblog.gr
5 of 5
Σήμερα ο λαμπερός γάμος του Σταύρου Νιάρχου με την Dasha Zhukova
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4570137262379799547
Σχόλια
item