Χαρά Παππά: Η αντίδραση του πατέρα της όταν έμαθε την ηλικία του Burak Hakki Χαρά Παππά: Η αντίδραση του πατέρα της όταν έμαθε την ηλικία του Burak Hakki | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαρά Παππά: Η αντίδραση του πατέρα της όταν έμαθε την ηλικία του Burak Hakki

Χαρά Παππά: Η αντίδραση του πατέρα της όταν έμαθε την ηλικία του Burak Hakki
Η Χαρά Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Burak Hakki, αποκαλύπτοντας πώς αντέδρασε ο μπαμπάς της όταν έμαθε την ηλικία και είπε πως ο γάμος τους θα γίνει στην Ελλάδα.
«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά.
Με την ηλικία σίγουρα τον μπαμπά μου τον “χτύπησε” λίγο. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση, του το ανακοίνωσε η αδερφή μου και η μαμά. Δεν είμαι τρελή, καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα χρόνια. Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Burak είναι 47.
Όταν φτάσαμε στο χωριό του Burak, άκουσα στη διαπασών να παίζει Πάολα. Είχε βάλει ο μπαμπάς του Πάολα, είχε μόνο αυτό το cd από Ελλάδα και ήθελε να ακούει μόνο ελληνική μουσική.
Η μαμά του έλεγε στον Burak “Είναι ένας άγγελος, μην την χάσεις”.
Μένουμε στην Κωνσταντινούπολη αλλά, επειδή πέθανε ο μπαμπάς του κι έχει χωράφια, έπρεπε να μείνουμε κάποιο καιρό στο χωριό του», αποκαλύπτει η Χαρά Παππά. «Ο γάμος, όταν και αν γίνει, θα γίνει στην Ελλάδα», ξεκαθαρίζει η Χαρά Παππά.
epirusblog.gr
5 of 5
Χαρά Παππά: Η αντίδραση του πατέρα της όταν έμαθε την ηλικία του Burak Hakki
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1013420861482977234
Σχόλια
item