Πρέβεζα: Καταγγελία των καταστηματαρχών του Σεϊτάν Παζάρ

Πρέβεζα: Καταγγελία των καταστηματαρχών του Σεϊτάν Παζάρ

Παραμονές της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων εμείς οι καταστηματάρχες του "Σεϊτάν Παζάρ" στολίσαμε το γραφικό και με μεγάλη επισκεψιμότητα αυτό δρομάκι. Είναι μια συνειδητή πράξη μας που υλοποιείται σε κάθε μεγάλη εθνική και θρησκευτική γιορτή.

Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, ο στολισμός αυτός που δίνει μια ξεχωριστή εορταστική εικόνα στο κέντρο της πόλης δέχθηκε επίθεση των "γνωστών - αγνώστων" νεαρών με αποτέλεσμα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολισμοί να καταστραφούν.


Η αντικατάστασή τους ξαναέφερε την εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο, όμως το ερώτημα ξαναέρχεται στην επικαιρότητα: "έως πότε μια ελάχιστη μειοψηφία θα προσβάλλει την πόλη και τους κατοίκους της; Τόσο δύσκολο είναι να εντοπισθούν αυτές οι ανεξέλεγκτες από οικογενειακό έλεγχο ομάδες και να συνετιστούν με παιδαγωγικό τρόπο, σύμφωνα με το νόμο;"


Κάθε παραβατικότητα πρέπει να καταστέλλεται στη γέννησή της και για τη σύνεση των παραβατών, αλλά και για το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.


Σε διαφορετική περίπτωση αν αυτή εξαπλωθεί θα είναι δύσκολο το συμμάζεμα και την ευθύνη θα την έχουν οι υπεύθυνοι για να εξασφαλίσουν τη νομιμότητα και την προστασία στους πολίτες.


Ακολουθούν υπογραφές από τους καταστηματάρχες του Σεϊτάν Παζάρ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Καταγγελία των καταστηματαρχών του Σεϊτάν Παζάρ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6716617071717187591
item