Άρτα: Εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης στην Άρτα Άρτα: Εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης στην Άρτα

Άρτα: Εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης στην Άρτα

Άμεσα εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας υπόθεση εκβίασης σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Άρτας.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου, αλλά και τριών συνεργών του που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση.

Σύμφωνα με καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι τέσσερις κατηγορούμενοι εισήλθαν στο κατάστημά του και μετερχόμενοι απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας υπαλλήλου αλλά και της επιχείρησης, απαίτησαν εκβιαστικά και έλαβαν από αυτόν διάφορα είδη. 

Ύστερα από αναζητήσεις, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντόπισαν τον 29χρονο και τον συνέλαβαν.

Είχαν εμπλοκή και σε άλλη κλοπή

Σε μία ακόμη κλοπή εμπλέκονται η 51χρονη, η 24χρονη και ο 15χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας για την κλοπή διάφορων τιμαλφών από το σπίτι γυναίκας στην Άρτα.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι τρεις κατηγορούμενοι εισήλθαν σε σπίτι ενός άνδρα στην πόλη της Άρτας, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του, από όπου αφαίρεσαν διάφορα τιμαλφή. 

Το σύνολο σχεδόν των κλοπιμαίων βρέθηκε ανάμεσα στα τιμαλφή που είχαν κατασχεθεί στην κατοχή των κατηγορουμένων και αποδόθηκαν στον παθόντα.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6810604822360769685
Σχόλια
item