Ελισάβετ Μουτάφη: «Οι στιγμές μετά τον γάμο γίνονται ακόμα πιο έντονες…»

Ελισάβετ Μουτάφη: «Οι στιγμές μετά τον γάμο γίνονται ακόμα πιο έντονες…» | tlife.gr
Μια ανάσα από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της θρυλικής παράστασης Όμορφη Πόλη, που αναβιώνει ύστερα από 58 χρόνια, η Ελισάβετ Μουτάφη παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό People και μιλάει για τον άντρα της ζωής της, Μάνο Νιφλή και για τη σχέση με τις κόρες του. 
Μια απλή αλλά συνάμα εντυπωσιακή προσωπικότητα με λαμπερό βλέμμα και αύρα, που αποπνέουν ηρεμία και σιγουριά. Η αγαπημένη ηθοποιός σε ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές πρόβες της κάνει μια εξομολόγηση ψυχής στην Γεωργία Χαλκιά και μιλάει για όλα!
Οι γιορτές σε βρήκαν μέσα σε πυρετώδεις ρυθμούς προβών. Τι άλλο περιείχαν αυτές οι μέρες πέρα από επαγγελματικές υποχρεώσεις;
Συνειδητοποίησα πως οι στιγμές μετά τον γάμο γίνονται ακόμα πιο έντονες. Ξυπνώ και βλέπω τη βέρα μου και είναι τόσο όμορφο το συναίσθημα, που δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι διαφορετικό να λες «ο άντρας μου», «ο σύζυγός μου». 
Ένας τίτλος που επιλέγεις ο ίδιος για τη ζωή και για να πάρεις μια τέτοια απόφαση στα 40, όπως εγώ, πρέπει να ξέρεις πραγματικά τι θέλεις. Μέσα μου είναι αισθητές πολλές μικρές αλλαγές και νιώθω υπέροχα γι’ αυτό. Οι φετινές γιορτές περιείχαν απλές οικογενειακές στιγμές ευτυχίας.
Αναρωτιέμαι αν έχουν αυτές τις ανησυχίες και οι κόρες του συζύγου σου, με τις οποίες γνωρίζω πως έχεις πολύ καλή σχέση.
Λατρεύω τις κόρες του Μάνου, την Κωνσταντίνα και την Ισιδώρα, είμαστε σαν κολλητές. Αυτό με ενδιαφέρει. Τα κορίτσια έχουν μια υπέροχη μητέρα και πατέρα, που τις έχουν μεγαλώσει με αξίες και βιώματα, κάτι το οποίο είναι εμφανές στην προσωπικότητά τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. 
Παρατηρούν τα πάντα με λεπτομέρεια και μου κάνει εντύπωση ότι ρωτούν πράγματα που έχουν ουσία.
Γνωρίζουν πλευρές της ζωής που δεν είναι συνηθισμένες για τα παιδιά. Είναι πολύ ώριμα και τυχερά πλάσματα. Πηγαίνουμε θέατρο όλοι μαζί και τις έχω πάρει και στην πρόβα. Μάλιστα η μικρή, η Ισιδώρα, σε μία από τις πρόβες μου, κρατούσε σημειώσεις! 
Είμαι εκεί για εκείνες και τις αγαπώ πολύ. Είναι σημαντικό πως δεν υπήρχε ποτέ φόβος ή άγχος για τη γνωριμία μας γιατί όλα έγιναν αβίαστα και χαλαρά.
Ο πατέρας σου ήταν τραγουδιστής και ο θείος σου, ο Μάκης Τσέλιος, ένας επιτυχημένος άνθρωπος στον χώρο της μόδας. Σκέφτηκες ποτέ να ακολουθήσεις τα χνάρια του;
Αν και ήμουν ανάμεσα στον χώρο της μόδας και της υποκριτικής, τελικά με κέρδισε το σανίδι. Το μικρόβιο της ραπτικής το είχα από μικρή, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ σε αυτό τον… χορό! 
Μετά τις γιορτές θα αρχίσω να παίρνω τα ηνία του ατελιέ. Μαζί θα ξεκινήσουμε μια επαγγελματική συνεργασία. 
Η πρόταση που μου έκανε έγινε ύστερα από αρκετή σκέψη. Δεν παίρνει εύκολα τέτοιου είδους αποφάσεις. Από την άλλη με εμπιστεύεται και γνωρίζει πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. 
Το πιο σημαντικό σε αυτό τον χώρο είναι τι βλέπεις εσύ πάνω στο πρόσωπο για το οποίο δημιουργείς. Η μόδα είναι τέχνη. Ο θείος μου δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε αποφάσεις μου, με συμβούλευε πάντα «Να είσαι εσύ». 
Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και νομίζω ότι αυτή η αξιοπρέπειά του είναι που τον κάνει τόσο αγαπητό.
Προσωπικά και επαγγελματικά βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση, όπως και ο σύζυγός σου. Πώς σου φάνηκε ο ρόλος του ως παρουσιαστή στη δημόσια τηλεόραση;
Ήταν πολύ σκληρό να σηκώνεται κάποιος στις 04:15 το χάραμα, όμως μου άρεσε πολύ η εκπομπή Πρωινή Βάρδια, που παρουσίαζε, και πολλές φορές ξυπνούσα για να τη δω. 
Ήταν μια διαφορετική εκπομπή, στην οποία φιλοξενούνταν με αντικειμενικότητα όλες οι απόψεις. Είμαι πολύ περήφανη για τον Μάνο και τη διαδρομή που έχει κάνει ως δημοσιογράφος. 
Είναι διευθυντής και δημιουργός του Enikos.gr, αρχισυντάκτης στο Ενώπιος Ενωπίω και ραδιοφωνικός παραγωγός στον Real FM. 
Λατρεύει τη δουλειά του και είναι ευτυχισμένος για όσα έχει καταφέρει, κάτι που αναγνωρίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος με τη σειρά του τον έχει εμπιστευτεί.
Αυτό που μου λέει διαρκώς ο Μάνος για τον Νίκο Χατζηνικολάου είναι το πόσο μελετά τον καλεσμένο του πριν από κάθε συνέντευξη. 
Λόγω επαγγέλματος, μου έχει διδάξει πόσο σπουδαίο είναι για έναν δημοσιογράφο να κάνει ρεπορτάζ και να διασταυρώνει την είδηση. 
Έχει ευθύνη απέναντι στον πολίτη για την πληροφορία που μεταφέρει. Στις μέρες μας η αντικειμενικότητα της είδησης είναι αναγκαία.
Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος
epirusblog.gr
5 of 5
Ελισάβετ Μουτάφη: «Οι στιγμές μετά τον γάμο γίνονται ακόμα πιο έντονες…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7505513974917988978
item