Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η οικογενειακή συνήθεια που έχει κρατήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Το κάνουν κάθε χρόνο! Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η οικογενειακή συνήθεια που έχει κρατήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Το κάνουν κάθε χρόνο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η οικογενειακή συνήθεια που έχει κρατήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Το κάνουν κάθε χρόνο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η οικογενειακή συνήθεια που έχει κρατήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Το κάνουν κάθε χρόνο!
Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της οικογενειακή συνήθεια που έχει κρατήσει ακόμα και μετά το χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη και δεν το χάνει με τίποτα! Το κάνουν κάθε χρόνο και το έκαναν και φέτος.
Το ζευγάρι έχει τραβήξει εδώ και καιρό χωριστούς δρόμους, ωστόσο δεν παραλείπουν να περνούν χρόνο μαζί για χάρη των παιδιών τους.
Έτσι στη σημερινής εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πως όλοι μαζί έκοψαν την πίτα ενώ αναφέρθηκε και σε μία ατάκα του γιου της που τους άφησε άφωνους!
«Πήραμε την πίτα όταν γυρίσαμε, στο σπίτι του μπαμπά και αρχίσαμε να κόβουμε. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που ήταν για το σπίτι και λέει ο Mike, «Ποιο από τα δυο»;
Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί σε μία εκδήλωση στο σχολείο των παιδιών τους!
Έτοιμη να γυρίσει σελίδα δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Άλλαξε η ζωή μου»!
Η γνωστή παρουσιάστρια το 2019 έμαθε να ζει στο σπίτι της χωρίς τον σύζυγό της... μόνο με τα παιδιά της και αυτό σίγουρα είναι μια τεράστια αλλαγή!
Το 2019 έφερε στην Σίσσυ Χρηστίδου τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη, που πολυσυζητήθηκε στα media, αλλά έχει να θυμάται και όμορφες στιγμές από αυτήν την χρονιά!
Η ίδια κάνοντας τον απολογισμό της για αυτήν την χρονιά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που γράφει: «Turn the page», δηλαδή «Γύρνα την σελίδα»!
Επομένως, η Σίσσυ Χρηστίδου δηλώνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα και γράφει χαρακτηριστικά:
«Το 2019 ήταν δύσκολο. Ήταν όμως και όμορφο, ελπιδοφόρο, δυνατό, συγκινητικό, μαγικό, έντονο, γαλήνιο, ζωντανό και θηριώδες... Το 2019 άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Όμως με ενθάρρυνε, με πίεσε και με οδήγησε όπως η μάνα το παιδί της. 
Μου πήρε και μου έδωσε. Και σίγουρα με δίδαξε. 2020 με το καλό να έρθεις... τίποτα δεν έχω να ευχηθώ, ούτε και να ζητήσω. 
Ξέρεις εσύ τι πρέπει να φέρεις, γιατί τίποτα δεν έρχεται τυχαία... Να είμαστε μόνο καλά, να τα απολαμβάνουμε και να τα αντέχουμε. Καλή μας χρόνια».
Δείτε την σχετική δημοσίευση:

epirusblog.gr
5 of 5
Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η οικογενειακή συνήθεια που έχει κρατήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Το κάνουν κάθε χρόνο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6764475334624659190
Σχόλια
item