Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Καυτά φιλιά σε κοινή θέα! Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Καυτά φιλιά σε κοινή θέα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Καυτά φιλιά σε κοινή θέα!

Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Καυτά φιλιά σε κοινή θέα!
H Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.
H τραγουδίστρια και ο γοητευτικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι μαζί από το περασμένο φθινόπωρο ενώ το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Τα ταξίδια Αθήνα – Θεσσαλονίκη είναι μια εβδομαδιαία ρουτίνα για το ζευγάρι, καθώς  ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αποχωριστεί την πόλη του λόγω αγώνων και προπονήσεων.
Τον τελευταίο καιρό όμως η Ειρήνη λόγω της συμμετοχής της στη θεατρική παράσταση «Ομμάτια δακρώμενα» κατάφερε να... εκμηδενίσει τις αποστάσεις και μένει πια σχεδόν μόνιμα στην πόλη και στο σπίτι του αγαπημένου της.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU το πρωί του Σαββάτου απαθανάτισε την τραγουδίστρια, η οποία μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη έπεσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της.
Ο Αλέξανδρος έφτασε στο αεροδρόμιο λίγο μετά το μεσημέρι, μόλις είχε τελειώσει η προπόνηση με την ομάδα του, ενώ μόλις είδε την αγαπημένη του στην πύλη των αφίξεων έτρεξε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει.
Φυσικά, τακτοποίησε τις βαλίτσες της στο αυτοκίνητό του, ενώ η Ειρήνη κρατούσε μια μαύρη τσάντα με ένα δώρο που του είχε πάρει!
epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Καυτά φιλιά σε κοινή θέα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3331536050394340191
Σχόλια
item