Υπέροχες εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μόνο στη Γαλλία! Υπέροχες εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μόνο στη Γαλλία! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Υπέροχες εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μόνο στη Γαλλία!

Υπέροχες εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μόνο στη Γαλλία!
H Γαλλία είναι αναμφίβολα μια μοναδική χώρα, με πολιτισμό που ασκεί επιρροή σε άλλες χώρες εδώ και πολλούς αιώνες. 
Φυσικά και υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει και πολλά μέρη για να επισκεφτεί και να θαυμάσει αξιοθέατα. Εμείς έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 4 απίστευτες εμπειρίες που κάποιος μπορεί να ζήσει μόνο στη Γαλλία.
Παρακάτω, ανακαλύψτε τις μοναδικές εμπειρίες που θα ζήσετε στην Γαλλία:

Η φανταστική Γαλλική κουζίνα

Το γαλλικό φαγητό θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα κορυφαία στον κόσμο. Στην πραγματικότητα η Γαλλία είναι είναι τόσο διάσημη για την κουζίνα και τις μοναδικές της τεχνικές που σήμερα ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. 
Εκτός από τα κρασιά, τα τυριά και τα ψωμάκια, και οι σάλτσες που χρησιμοποιούνται είναι υπέροχες. Αν σχεδιάζετε να επισκεφτείτε κάποια γαλλική πόλη, κλείστε τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο, ακόμα κι αν είναι ακριβό. Πιστέψτε μας, δε θα το μετανιώσετε.

Η παγκοσμίου φήμης τέχνη

Η Γαλλία είναι η πατρίδα για μερικά από τα καλύτερα και πιο διάσημα έργα τέχνης του κόσμου, καθιστώντας την τη χώρα με τη μεγαλύτερη πολιτισμική επιρροή στον κόσμο. 
Από το Λούβρο μέχρι το Museé de Orsay, υπάρχουν τόσα πολλά μουσεία με ατέλειωτα έργα τέχνης για να δει κανείς, που θα μπορούσε να περάσει μια ζωή εξερευνώντας τα.
Εφόσον ο αριθμός του είναι τόσο μεγάλος, επιλέξτε αυτά που σας κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον.
Το μοναδικό Mont Saint-Michel
Το Mont Saint-Michel είναι ένα θρυλικό μέρος της Γαλλίας. Ο επιβλητικός καθεδρικός και το μοναστήρι είναι τόσο δημοφιλή, που πολλοί τουρίστες επισκέπτονται τη Γαλλία μόνο για να το δουν.
Ένας τρόπος για να το επισκεφτεί κανείς είναι από τις παραλίες της Νορμανδίας. Σχεδιάστε να έχετε αρκετό χρόνο για να το εξερευνήσετε. Είναι τέτοια έκταση που θα χρειαστείτε πολλές ώρες!

Η απίθανη Ζιβενρύ

Η πόλη Ζιβενρύ ήταν η πατρίδα του ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Κλοντ Μονέ. Είναι στην πραγματικότητα το μέρος όπου ζωγράφισε το μοναδικό του έργο “Νούφαρα”. Περιηγηθείτε στα μονοπάτια γύρω από τους κήπους του Μονέ και επισκεφτείτε το σπίτι του. Είναι μια υπέροχη ματιά στην πρώιμη ζωή ενός σπουδαίου καλλιτέχνη. Μην ξεχάσετε να σταματήσετε στο κατάστημα και να αγοράσετε ένα βιβλίο με τα έργα του. Η όλη εμπειρία θυμίζει πραγματικά παραμύθι!
epirusblog.gr
5 of 5
Υπέροχες εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μόνο στη Γαλλία!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4152560270826381868
Σχόλια
item