Το Βατικανό θα αποκαλύψει μυστικά αρχεία για τους εξωγήινους, πιστεύουν ερευνητές που τους δίνεται πρόσβαση να τα μελετήσουν

Το Βατικανό θα αποκαλύψει μυστικά αρχεία για τους εξωγήινους, πιστεύουν ερευνητές που τους δίνεται πρόσβαση να τα μελετήσουν

Η μυστικότητα έχει εγκατασταθεί στο Βατικανό εδώ και αιώνες και, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, ο μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης εγγράφων είναι κρυμμένος στα λεγόμενα “μυστικά αρχεία του Βατικανού”.


Υπάρχουν δεκαεπτά εκατομμύρια σελίδες εγγράφων, που αντιστοιχούν σε μια περίοδο δώδεκα αιώνων, σε περισσότερα από 85 χιλιόμετρα ράφια.

Δίπλα στην Αποστολική Βιβλιοθήκη και λίγο βόρεια του παρεκκλησίου της Σιξτίνης, τα μυστικά αρχεία του Βατικανού είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο απίστευτα ιστορικά έγγραφα που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο.

Η μυστικότητα που περιβάλλει αυτά τα γραπτά έχει γεννήσει πολλαπλές θεωρίες συνωμοσίας. Η πιο διαδεδομένη από αυτές είναι ότι το Βατικανό γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Ήδη, όταν ο Καρδινάλιος Conrado Balducci σχολίασε, πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, ότι τουλάχιστον η εμπειρία του του έλεγε ότι η παρουσία ευφυών όντων στον Κόσμο ήταν «αναπόφευκτη», μίλησε όχι μόνο ως άνθρωπος της Εκκλησίας.

Το έκανε με την ιδιότητά του ως αναγνωρισμένου εξορκιστή και εμπειρογνώμονα στη «δαιμονολογία», που με τη συγκατάθεση του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ έγραψε δύο βιβλία για τον Σατανά και έκανε δημόσιες δηλώσεις όπου σύμφωνα με αυτές, όπως διαδίδεται, αποφάνθηκε ότι:
“Πρέπει να τονίσουμε ότι οι συναντήσεις με τους εξωγήινους δεν είναι δαιμονικές, ούτε οφείλονται σε ψυχολογική φθορά. Αυτές δεν είναι περίπτωση κατοχής οντοτήτων, ωστόσο αυτές οι συναντήσεις αξίζουν να μελετηθούν προσεκτικά”.
“Είναι λογικό να πιστεύουμε και να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν εξωγήινοι”, είπε. “Την ύπαρξή τους δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να την αρνούμαστε, επειδή υπάρχουν πολλά στοιχεία γι’ αυτούς και τους ιπτάμενους δίσκους».
Σε μια συνέντευξη ο Balducci είπε:
“Θυμηθείτε μια παράγραφο της Καινής Διαθήκης όπου ο Άγιος Παύλος αναφέρεται στον Χριστό ως Βασιλιά του Σύμπαντος και όχι μόνο ως Βασιλιάς του κόσμου”.
“Αυτό σημαίνει ότι όλα τα όντα στο Σύμπαν, συμπεριλαμβανομένων των εξωγήινων, είναι συμβατά με το Θεό”.
Υποψήφιος για τον “Πατέρα της Τιμής” του Βατικανού, από το 1964, ο Balducci είναι επίσημο μέλος της οικογένειας του Πάπα.

Πριν και μετά, υπήρχαν πολλοί ιερείς που προέβησαν σε δημόσιες δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά σίγουρα κανένας από αυτούς δεν τράβηξε τα φώτα τα δημοσιότητας όσο τα λόγια του Balducci.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι ιεροκήρυκες που πάντα, περισσότερο ή λιγότερο διακριτικά επέδειξαν το ενδιαφέρον τους για το ενδεχόμενο ότι δεν ήμασταν μόνοι στο Σύμπαν, ήταν οι Ιησουίτες.

Για πολλά χρόνια, το Βατικανό έχει εγκαταστήσει το VATT (ακρωνύμιο για το ραδιοτηλεσκόπιο Vatican Advanced Technology Telescope) σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Στην πραγματικότητα, είναι μόνο μια δωδεκάδα, που απλώνεται πάνω από την επιφάνεια της Γης. Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, χρηματοδότησε και συν-σχεδίασε, μαζί με την NSA, το SkyHole 12, ένα «διαστημικό τηλεσκόπιο», δίδυμο του διάσημου Hubble, μόνο που, σύμφωνα με ισχυρισμούς, είναι απόλυτα μυστικό.

Σύμφωνα με συνωμοσιογραφικές πένες θεωριών, τόσο το Βατικανό όσο και η NSA -που φαίνεται ένα ασυνήθιστο μείγμα συνύπαρξης- λειτουργούν το SkyHole από κοινού, το οποίο κατευθύνει τους φακούς του τόσο στην επιφάνεια της Γης για απίστευτης εγγύτητας εικόνες, αλλά και προς το βαθύ διάστημα.

Αναφέρεται επίμονα σε διάφορες ιστοσελίδες που ασχολούνται με UFOs ότι στις 12 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο υπό τον τίτλο “Το σύμπαν και πιθανές συναντήσεις με άλλους πολιτισμούς” και ότι από τις 2 Μαρτίου 2020, το Βατικανό θα επιτρέψει σε αρκετούς ερευνητές από πολλές χώρες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες από το τέλος του ποντίφικα Πάπα Πίου ΧΙΙ, δηλαδή από το 1958, έως σήμερα.

Αν όλα αυτά ισχύουν, τότε τα λεγόμενα “μυστικά αρχεία του Βατικανού” θα αποτελέσουν αναπόφευκτα ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κέντρα συγκέντρωσης στον κόσμο, καθώς διαθέτει περίπου 150.000 έγγραφα και 650 διαφορετικά αρχεία σε ράφια έκτασης 85 χιλιομέτρων!

Όλα δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει ένα “άνοιγμα” για την αποκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής στο σύμπαν και ενδεχομένως στον κόσμο μας. Αυτό, τουλάχιστον, θέλουν να πιστεύουν οι ερευνητές.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

¿El Vaticano Dará el Primer Paso de Vida Extraterrestre?
https://youtu.be/jguEqIZk4aQ
diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Το Βατικανό θα αποκαλύψει μυστικά αρχεία για τους εξωγήινους, πιστεύουν ερευνητές που τους δίνεται πρόσβαση να τα μελετήσουν
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8773739383943914631
item