Οι Καταρράκτες της Αιώνιας Φλόγας, και άλλα ασυνήθιστα μέρη στον πλανήτη μας

Οι Καταρράκτες της Αιώνιας Φλόγας, και άλλα ασυνήθιστα μέρη στον πλανήτη μας

Όλοι ξέρουν για το Στόουνχεντζ, το τρίγωνο των Βερμούδων και την Τάφρο των Μαριαννών. Γνωρίζουμε ότι αυτά τα μέρη υπάρχουν, αλλά οι περισσότεροι πραγματικά δεν ξέρουν πολλά γι αυτά.


Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι έχουμε μια πολύ καλή ματιά στον κόσμο γύρω μας και ότι όλα μπορούν να αναλυθούν και να εξηγηθούν.

Ωστόσο, δεν θα ήταν σωστοί μ αυτή την πεποίθηση.

Ο κόσμος είναι ακόμα γεμάτος από πολλά μυστήρια και θαυμαστά μέρη. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες τρελές περιοχές στη γη που έχουν μπερδέψει την επιστήμη για χρόνια και, τελικά, έχουν μια θεωρία για το τι συμβαίνει, αλλά ακόμα αισθάνονται παράξενα όταν τις βλέπουν.

Αυτά τα μυστηριώδη μέρη,  που εμφανίζονται απόκοσμα, μας αφήνουν γεμάτους με δέος. Ελάτε μαζί μας και μάθετε τι σημαίνουν τα μυστήρια και παράξενα μέρη στον πλανήτη μας.
Eternal Flame Falls – Νέα Υόρκη

Ένα παράξενο φαινόμενο που πυροδοτεί θεωρίες συνομωσίας παρατηρείται στο ChestnutRidgePark στη Νέα Υόρκη, στο σημείο που ονομάζεται EternalFlameFalls ή «Οι Καταρράκτες της Αιώνιας Φλόγας».

Στη βάση ενός καταρράκτη σιγοκαίει μια αιώνια φλόγα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα, εγείροντας, όμως, και πολλούς θρύλους γύρω από τη δημιουργία της, που -όπως πιστεύεται- σχετίζεται με μυστηριακές δυνάμεις που υπάρχουν στην περιοχή.

Η επεξήγηση του φαινομένου αφορά στο γεγονός ότι κάτω από τα πετρώματα της σπηλιάς υπάρχει φυσικό αέριο που διαχέεται στον κλειστό χώρο, η μυρωδιά του οποίου είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα έντονη στην περιοχή.

Πέρα από όλα αυτά, όμως, η διατήρηση μιας άσβηστης φλόγας σε ένα τέτοιο υγρό περιβάλλον, που καίει όλο το χρόνο, αποτελεί ένα ασυνήθιστο φαινόμενο που προσελκύει πλήθος επισκεπτών.

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι Lab of Mystery του YouTube για να δείτε την συνέχεια:
epirusblog.gr
5 of 5
Οι Καταρράκτες της Αιώνιας Φλόγας, και άλλα ασυνήθιστα μέρη στον πλανήτη μας
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 470649321288396695
item