Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Λονδίνο με τον Κωστή Μαραβέγια! Φωτογραφίες και βίντεο

Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Λονδίνο με τον Κωστή Μαραβέγια! Φωτογραφίες και βίντεο | tlife.gr
Στο αγαπημένο τους (πλέον) Λονδίνο βρίσκονται ξανά ήδη από το Σαββατοκύριακο η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.
Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο μετρά δύο χρόνια σχέσης, επισκέπτονται συχνά πυκνά τη βρετανική πρωτεύουσα τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή. 
Η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης λατρεύουν να κάνουν βόλτες στην Oxford Street και στο Hyde Park και να απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου.
Μάλιστα, αυτή τη φορά μαζί τους ταξίδεψε και η καλύτερη φίλη της Τόνιας Σωτηροπούλου, η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία φημολογείται ότι θα είναι και εκείνη που θα τους… παντρέψει! 
Πριν λίγους μήνες, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Τόνια και τον Κωστή να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2020. 
Μπορεί ο τραγουδιστής να τα διέψευσε κατηγορηματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουν στο έπακρο τη σχέση τους, χωρίς να ανησυχούν για το αν το μέλλον θα φέρει κουφέτα ή όχι.

Μετά το υπέροχο ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη, το αγαπημένο ζευγάρι περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο, παρά τις τσουχτερές θερμοκρασίες! 
Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Κατρίνα Τσάνταλη δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμιότυπα από την απόδραση τους στα social media και να μας κάνει να… ζηλεύουμε!



epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Λονδίνο με τον Κωστή Μαραβέγια! Φωτογραφίες και βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3098420051931382850
item