Άρτα: Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε γι' άλλη μια χρονιά ο σύλλογος γονέων γυμνασίου Κωστακίων Άρτα: Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε γι' άλλη μια χρονιά ο σύλλογος γονέων γυμνασίου Κωστακίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε γι' άλλη μια χρονιά ο σύλλογος γονέων γυμνασίου ΚωστακίωνΆρτα: Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε γι' άλλη μια χρονιά ο σύλλογος γονέων γυμνασίου Κωστακίων"Ο Σύλλογος μας την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου βρέθηκε στον χώρο του Γυμνασίου και προσέφερε στους μαθητές και τους καθηγητές καπ - κέικς, διάφορα σνακς, αναψυκτικά, χυμούς και νερά συμβάλλοντας στην χριστουγιεννιάτικη τους γιορτή...
Μετά το πέρας της γιορτής μεταφέραμε στον χώρο της εκκλησίας και παραδώσαμε στον πάτερ Ευθύμιο Σιντορη τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που συγκέντρωσε ο Σύλλογος μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους γονείς που ανταποκριθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας.
Επίσης παραδώσαμε στον κο.Καραμπα Ευάγγελο ο οποίος είναι Λυκειαρχης του Εσπερινό ΓΕΛ Άρτας πλαστικά καπάκια τα οποία συγκεντρωνουν οι μαθητές μαζι με τους καθηγητές του σχολείου μας. 

Η ενέργεια αυτή θα συνεχιστεί και μέχρι το τελος της σχολικής χρονιάς διότι η ομάδα αυτή των εκπαιδευτικών παρέχει δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια σε συνανθρώπους μας.

Ο Σύλλογος μας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς...."
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε γι' άλλη μια χρονιά ο σύλλογος γονέων γυμνασίου Κωστακίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5005722580043470592
Σχόλια
item