Γιάννενα: Παρουσία πρώην διοικητών και των εργαζομένων, η κοπή πίτας.στο Νοσοκομείο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ»

Γιάννενα: Παρουσία πρώην διοικητών και των εργαζομένων, η κοπή πίτας.στο  Νοσοκομείο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ»
Ένα ανοικτό κάλεσμα συνεργασίας για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και των αναγκών του πολίτη, απεύθυνε χθες ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπή της πίτας από την Διοίκηση και τους εργαζόμενους.
Ο νέος διοικητής, Σπύρος Δερδεμέζης, ήταν συγκρατημένος δεδομένου ότι ανέλαβε πριν λίγες ημέρες και είναι στο στάδιο της ενημέρωσης και της ιεράρχησης των αναγκών.
Ο κ. Δερδεμέζης, στη δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι θα ενημερωθεί πρώτα για τα τρέχοντα ζητήματα υπογραμμίζοντας την διάθεση για συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο. Στόχος είναι η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων ώστε να λυθούν θέματα που έχουν να κάνουν καταρχήν με το ιατρικό προσωπικό.
Παράλληλα, είχε φροντίσει να κληθούν όλοι οι πρώην διοικητές, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν. Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι κ.κ. Καρβούνης, Γεωργόπουλος, αλλά και ο Φώτης Βάββας όλοι διατελέσαντες διοικητές του ιστορικού νοσοκομείου των Ιωαννίνων.
«Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε το αγαθό της υγείας. Να ασχολείστε με τους ασθενείς με την ευγένεια που απαιτείται. Περάσαμε μια δεκαετή κρίση. Ας ξεκινήσουμε με νέες αφετηρίες. Θα είμαστε δίπλα σας και θα δούμε όλα τα θέματα του Χατζηκώστα για να το οδηγήσουμε στην νέα δεκαετία», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Δερδεμέζης στον σύντομο χαιρετισμό του.
Ο κ. Δερδεμέζης ανέγνωσε μηνύματα από τους βουλευτές κ. Καλογιάννη και κα Κεφάλα, ενώ ευχές έστειλε και ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας και φυσικά ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννης Καρβέλης.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο τέως διοικητής κ. Καρβούνης που στάθηκε στην «οικογενειακή ατμόσφαιρα του νοσοκομείου» ενώ υπογράμμισε ότι χρειάζεται προσπάθεια η δημόσια υγεία. «Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν είναι καλά στην δημόσια υγεία. Πρέπει να δούμε την ουσία και να αφήσουμε όλα τα άλλα στην άκρη».
Ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε στην αλλαγή της διοίκησης λέγοντας ότι έχουν συνυπάρξει με τον κ. Δερδεμέζη στον οποίον και ευχήθηκε «καλή δύναμη».
Ο κ. Βάββας ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον νέο διοικητή του Νοσοκομείου αναφέροντας ότι έχει συνεργαστεί με όλες τις διοικήσεις και ότι γίνεται κάθε φορά «το καλύτερο δυνατό». «Ήρθα σήμερα στην εκδήλωση σαν Χατζηκωστιανός» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, το λόγο πήραν οι διευθυντές των υπηρεσιών αλλά και ο πρόεδρος των Εργαζομένων που όλοι τους ευχήθηκαν να εργαστούν από κοινού με την διοίκηση για την δημόσια υγεία.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παρουσία πρώην διοικητών και των εργαζομένων, η κοπή πίτας.στο Νοσοκομείο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6318790015186579751
item