Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ο γάμος δεν αργεί! Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ο γάμος δεν αργεί! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ο γάμος δεν αργεί!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο γάμος δεν αργεί! | tlife.gr
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετρούν εννέα μήνες κοινής πορείας, με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και από τότε είναι αχώριστο!
Μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης τους να ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί, όμως πολύ σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί, χωρίς να ανησυχούν για τα κλικ των φωτογράφων, γεγονός που δείχνει πόσο σίγουροι είναι για τα αισθήματά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού να υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους δεν θα αργήσει. 
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» στο Φεστιβάλ της Βενετίας, τον περασμένο Αύγουστο. 
Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός πόζαρε με καμάρι στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ εκείνος ανέβασε τα ενσταντανέ τους στα social media αποκαλώντας τη γυναίκα του.
epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ο γάμος δεν αργεί!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6922176272242977462
Σχόλια
item