Γιάννενα: Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ο Μιχάλης Ντιναλέξης Γιάννενα: Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ο Μιχάλης Ντιναλέξης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ο Μιχάλης Ντιναλέξης

Γιάννενα: Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ο Μιχάλης Ντιναλέξης
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) κατέθεσε τη Δευτέρα ο Μιχάλης Ντιναλέξης

Ο 27χρονος πολιτικός μηχανικός μετεγκαθίσταται στα Ιωάννινα όπου επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά, με σκοπό να προσφέρει βασιζόμενος στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει κατά τη 16ετή παραμονή στο εξωτερικό.

Οι αρχαιρεσίες της γαλάζιας νεολαίας προκηρύχθηκαν την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και θα λάβουν χώρα στις 16 Φεβρουαρίου. 

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσοι έχουν εγγραφεί μέλη της ΟΝΝΕΔ στη διαδικτυακή της πλατφόρμα μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών. 

Την υποψηφιότητά Ντιναλέξη στηρίζου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Βουλής κ.Κώστας Τασούλας, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέκος Καχριμάνης και πληθώρα τοπικών στελεχών.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Ντιναλέξης
Ο Μιχάλης Ντιναλέξης γεννήθηκε το 1992 στα Ιωάννινα με καταγωγή από το Ζαγόρι.

Μητέρα του είναι η εκπαιδευτικός (νυν Συντονίστρια Εκπ/κου Έργου) και πρώην νομαρχιακή σύμβουλος κα Μαρία Γιαννακού και πατέρας του ο φυσικός, πρώην Πρόεδρος της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας, πρώην Διοικητής του ΓΝ Άρτας και επίσης πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων κ. Κώστας Ντιναλέξης.

Το 2003, μετακόμισε στις Βρυξέλλες με τη μητέρα του, όπου το 2010 έλαβε με Άριστα το Ευρωπαϊκό Baccalaureate από το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών, σχολείο επίσης τουΚωνσταντίνου Κυρανάκη. 

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου το 2014 έλαβε επίσης με Άριστα το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού και  Μηχανικού Περιβάλλοντος στο επίπεδο του Μάστερ από το Imperial College London, του οποίου το τμήμα πολιτικών μηχανικών διακρίθηκε εκείνη τη χρονιά ως πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη QS.

Από το 2014, εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος σε θέματα σεισμολογίας με πελάτες εταιρίες-κολοσσούς όπως η Shell. Είναι συνιδρυτής 2 εταιριών, και με έδρα πλέον τα Ιωάννινα διατηρεί επαγγελματική δραστηριότητα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Βέλγιο ενώ έχει συμμετάσχει σε project και στην Κολομβία και τον Καναδά. 

Παράλληλα, έχει στο ενεργητικό του 6 άρθρα σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά του κλάδου της σεισμολογίας.

Ασχολήθηκε ενεργά με το φοιτητικό συνδικαλισμό, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων και μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Imperial College. 

Είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 2008, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Λονδίνου και Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Η.Β., ενώ έχει εκπροσωπήσει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε διεθνή συνέδρια.

Τοπικά, διοργανώνει από το 2016 το τουρνουά μπάσκετ 3X3 «ATHLOS Zagori High-Alt Hoop».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ο Μιχάλης Ντιναλέξης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5278654937763734584
Σχόλια
item