Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία της είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία της είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία της είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία της είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα | tlife.gr
Ένα γλυκό throwback θέλησε να κάνει το μεσημέρι του Σαββάτου η Ντορέττα Παπαδημητρίου και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της. 
Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια με αφορμή τα γενέθλια της μεγαλύτερης αδερφής της, Ελίνας Παπαδημητρίου, κοινοποίησε στο προφίλ της μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία η Ελίνα κρατά απαλά το χέρι της αδερφής της και μαζί χαμογελούν με νάζι στο φακό.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της και το ίδιο ισχύει φυσικά και για εκείνη, αφού η μία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης και την στηρίζει σε κάθε της απόφαση. 
Η αμοιβαία αγάπη τους ήταν φανερή ακόμα από την παιδική ηλικία τους, γεγονός που αποδεικνύεται και από την παρακάτω φωτογραφία. «Χρόνια πολλά στην καλύτερη αδερφή του κόσμου όλου», σχολίασε η ξανθιά ηθοποιός στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε.
Τα κοριτσάκια της φωτογραφίας πάντως θυμίζουν πολύ τις γυναίκες του σήμερα!
Δες τη φωτογραφία:
Πολύχρονη!

epirusblog.gr
5 of 5
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία της είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3559381627524935896
Σχόλια
item