Τριπλή παρέμβαση στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων -Καθαριότητα, πράσινο, φωτισμός   Τριπλή παρέμβαση στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων -Καθαριότητα, πράσινο, φωτισμός   | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τριπλή παρέμβαση στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων -Καθαριότητα, πράσινο, φωτισμός  

Τριπλή παρέμβαση στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων -Καθαριότητα, πράσινο, φωτισμός  

Συντονισμένη παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων σε τρεις κατευθύνσεις (καθαριότητα, πράσινο, φωτισμός) έγινε σήμερα στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια.

Ενα πολυσύχναστο σημείο για κατοίκους της Αθήνας αλλά και επισκέπτες της περιοχής. Τα συνεργεία των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, 

Πρασίνου και Ηλεκτρολογικού εργάστηκαν από το πρωί πυρετωδώς προκειμένου να παραδώσουν στους δημότες του 4ου Διαμερίσματος μια πλατεία αναμορφωμένη, πεντακάθαρη, πιο φιλική και πιο ασφαλή.

Οι παρεμβάσεις του συνεργείου του Δήμου Αθηναίων

Τα ψηλά δέντρα της πλατείας κλαδεύτηκαν, το γρασίδι κουρεύτηκε, οι θάμνοι και τα φυτά καλλωπίστηκαν και γενικότερα το σύνολο του πρασίνου που είναι τόσο πολύτιμο για όλους, φροντίστηκε με ιδιαίτερο τρόπο.

εργατες
Εργάτες καθάρισαν και έβαψαν την πλατεία

Τα σπασμένα παγκάκια αντικαταστάθηκαν ενώ κάποια άλλα επιδιορθώθηκαν και βάφτηκαν όπως και τα καλαθάκια απορριμμάτων αλλά και τα παρτέρια ολόκληρης της πλατείας.

πλατεια
Η πλατεία πλύθηκε

Η Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού αποκατέστησε τον φωτισμό της πλατείας αλλάζοντας τους λαμπτήρες στις κολώνες και επιδιορθώνοντας ζημιές στους κεντρικούς πίνακες ηλεκτρισμού με αποτέλεσμα η περιοχή να είναι πλέον περισσότερο φωτισμένη και πιο ασφαλής για μικρούς και μεγαλύτερους.

εργατες
Τα ψηλά δέντρα της πλατείας κλαδεύτηκαν, το γρασίδι κουρεύτηκε, οι θάμνοι και τα φυτά καλλωπίστηκαν

Οι άνθρωποι του οδοκαθαρισμού σκούπισαν την πλατεία και αφαίρεσαν αντικείμενα που αποτελούσαν εστία κινδύνου για επισκέπτες και περαστικούς. 

Στη συνέχεια ολόκληρη η πλατεία Αγίου Μελετίου πλύθηκε από δύο πλυστικά οχήματα με ειδικά καθαριστικά - απολυμαντικά για να παραδοθεί στους κατοίκους της περιοχής καθαρή, περιποιημένη και τακτοποιημένη.

Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε αυτή την εβδομάδα που ο Δήμος Αθηναίων οργάνωσε συντονισμένες δράσεις σε στοχευμένα σημεία της πόλης που αποτελούν χώρους αναψυχής για χιλιάδες Αθηναίους πέρα από την καθημερινή φροντίδα και στις 129 γειτονιές της Αθήνας.

«Στρατηγική μας να αλλάζουμε την εικόνα της Αθήνας» σημειώνει ο Δήμος Αθηναίων
«Πλατείες Αγίας Παρασκευής στα Κάτω Πατήσια, Ραυτοπούλου στον Νέο Κόσμο, Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια. 

Οι μεγάλες παρεμβάσεις καθαριότητας και φροντίδας στις γειτονιές της πόλης είναι πλέον μέρος των καθημερινών δράσεων των υπηρεσιών του Δήμου. 

Είναι η στρατηγική μας να βρισκόμαστε παντού και να αλλάζουμε την εικόνα της Αθήνας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

epirusblog.gr
5 of 5
Τριπλή παρέμβαση στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων -Καθαριότητα, πράσινο, φωτισμός  
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1074124510088394279
Σχόλια
item