Συνέχεια εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων στον ήχο του εγκλωβισμού… Συνέχεια εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων στον ήχο του εγκλωβισμού… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνέχεια εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων στον ήχο του εγκλωβισμού…

Συνέχεια εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων στον ήχο του εγκλωβισμού…
Άλλη μια μέρα έντονης παραβατικής αεροπορικής δραστηριότητας από την πλευρά των Τούρκων που όντως κλιμάκωσαν περεταίρω τις παραβιάσεις εθνικού εναέριου χώρου. 
Σύνολο παραβιάσεων 57 από πέντε σχηματισμούς μαχητικών. Σύνολο 10 μαχητικά F-16 και F-4 Phantom (και ένα ΑΦΝΣ CN-235) με το 60% των μαχητικών να είναι οπλισμένα. Σημειώθηκαν τρεις εμπλοκές.
Οι ανάγκες εκπαίδευσης των Τούρκων είναι μεγάλες, τόση έλλειψη επαγγελματισμού έχουν χρόνια να διαπιστώσουν οι Έλληνες πιλότοι. 
Το καλό είναι ότι εκπαιδεύουν τους Τούρκους συναδέλφους με φιλότιμο στον ήχο του εγκλωβισμού από άλλο μαχητικό, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να αναγνωρίσουν έγκαιρα τις συνθήκες που θα επιβάλουν την εγκατάλειψη του αεροσκάφους τους.
Ό,τι και να κάνουν, οι Έλληνες δεν ξεχνούν πως απέναντι έχουν ανθρώπους, συναδέλφους με οικογένειες και παιδιά και πάντα θα προτιμούν να τους δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψουν. Έστω χωρίς το φονικό εργαλείο τους.
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 28η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 5 (3×2 F-16 και 2×2 F-4)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 11
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 57 (όλες από τα μαχητικά)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 3
ΠΕΡΙΟΧΗ : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
epirusblog.gr
5 of 5
Συνέχεια εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων στον ήχο του εγκλωβισμού…
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4287796227181899594
Σχόλια
item