Γιάννενα: Επιτακτική η ανάγκη για προσωπικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Γιάννενα: Επιτακτική η ανάγκη για προσωπικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Μία νέα χρονιά ξεκινάει για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Βορειοδυτικής Ελλάδας και οι προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπο είναι αρκετές.

Τα προβλήματα αλλά και τα σχέδια για το νέο έτος παρουσιάστηκαν χθες στο πλαίσιο κοπής της πίτας του Νοσοκομείου που έγινε στο κεντρικό του αμφιθέατρο. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής Γιάννης Καρβέλης και ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ  Γιάννης Νικόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών η Αντιδήμαρχος Νατάσσα Τύρου – Ούζα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης κ.α..

Τη  πίτα έκοψε ο Διοικητής του Π.Π.Γ.Ν.Ι. Βασίλης Ταίκαρης, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό πεπραγμένων της περασμένης χρονιάς. 


Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ίδρυση της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, τη λειτουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Παρακολούθησης Καρδιοπαθών, στην ενίσχυση του εξοπλισμού διάφορων κλινικών, αλλά και στην εγκατάσταση νέου αξονικού τομογράφου. 

Ο κ. Τσίκαρης αναφέρθηκε και στους στόχους για τη συνέχεια βάζοντας σε προτεραιότητα τη λειτουργία της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, τη λειτουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων, την  ίδρυση Κέντρου Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών και την επαρκή στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Οι χαιρετισμοί
Στον χαιρετισμό του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ εξήρε την προσφορά του Νοσοκομείου στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας της ευρύτερης περιοχής, αλλά και το υψηλό επιστημονικό του επίπεδο. 


Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου Μαργαρίτα Κιτσανού έθεσε το θέμα της υποστελέχωσης του ιδρύματος σε ιατρικό προσωπικό, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γιώργος Φλούδας ζήτησε την πρόσληψη  μόνιμου προσωπικού στους τομείς της καθαριότητας και της φύλαξης.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επιτακτική η ανάγκη για προσωπικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2946482232090219584
item