Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου! "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά" Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου! "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου! "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά"

Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου!
Συγκινεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου. "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά".
Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή Happy Day. Ο ίδιος είπε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή, ωστόσο όταν βάλει κάτι μια γυναίκα στο μυαλό της δύσκολα το αλλάζεις.
Συγκίνησε μάλιστα όταν ανέφερε πως "θα προσπαθούσε και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά". 
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά φορτισμένος αισθηματικά αναφέρθηκε πως συνήθισε να ξυπνάει με τον γιο του και τώρα είναι κάτι που κάποιες μέρες δεν θα μπορεί να το κάνει και πρέπει να συνηθίσει έτσι.
Όπως είπε ο ίδιος είχε προτείνει και γάμο αλλά και σύμφωνο συμβίωσης ωστόσο η πρώην σύντροφος του δεν είχε δεχτεί τίποτα από τα δυο.
Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει μια κόρη και από τον γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα. Ο τραγουδιστής είπε πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα δυο παιδιά και προτεραιότητα του είναι και τα δυο καθώς τα αγαπάει πολύ.
Δείτε όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή:

epirusblog.gr
5 of 5
Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου! "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6029185903732303697
Σχόλια
item