Γιάννενα: Με ηρωίνη σε λεωφορείο, σύλληψη για κλοπή

Γιάννενα: Με ηρωίνη σε λεωφορείο, σύλληψη για κλοπή
Στην Εγνατία Οδό (στο ύψος του Μετσόβου), συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο άτομα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο, βρέθηκαν στις αποσκευές τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης καθώς και τρία ναρκωτικά χάπια.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να έχει στην κατοχή του μία σφραγίδα, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει το πρωί της ίδιας ημέρας από φαρμακείο στην πόλη της Πρέβεζας.
Σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Τέλος στην Εθνική Οδό Άρτας – Ιωαννίνων (στο ύψος της Φιλοθέης Άρτας), συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με ηρωίνη σε λεωφορείο, σύλληψη για κλοπή
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8104202168714982443
item