Θεσπρωτία: Οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας έκοψαν τη βασιλόπιτα πάνω σε περιπολικό και έκαναν και ρεβεγιόν! Θεσπρωτία: Οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας έκοψαν τη βασιλόπιτα πάνω σε περιπολικό και έκαναν και ρεβεγιόν! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας έκοψαν τη βασιλόπιτα πάνω σε περιπολικό και έκαναν και ρεβεγιόν!

Θεσπρωτία: Οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας έκοψαν τη βασιλόπιτα πάνω σε περιπολικό και έκαναν και ρεβεγιόν!Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας στις 12.01 τα μεσάνυχτα,  αμέσως μετά την έλευση του νέου έτους, έκοψε τη βασιλόπιτα πάνω σ' ένα περιπολικό, μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας. 
Συμμετείχε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς, καθώς και οι ευρισκόμενοι εκείνη την ώρα σε υπηρεσία αστυνομικοί.   
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βασίλης Νάκος,  ευχήθηκε: «Καλή χρονιά. Ας είναι το έτος 2020 επιτέλους ένα έτος αναίμακτο για την ΕΛ.ΑΣ. και ιδίως για τον Έλληνα Αστυνομικό!!! Εύχομαι υγεία, οικογενειακή ευμάρεια, ευτυχία, πολλά χαμόγελα και συναδελφική αλληλεγγύη!!!». 
Δεν παρέλειψε να ζητήσει από τους παρόντες τοπικούς βουλευτές Βασίλη Γιόγιακα και Μάριο Κάτση να αναγνωριστεί η επικινδυνότητα του επαγγέλματος. 
Να σημειωθεί ότι οργανώθηκε και ρεβεγιόν στη λέσχη  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, όπου οι αστυνομικοί απόλαυσαν όμορφες στιγμές με τις οικογένειές τους. Ο πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων, που αποδεικνύεται εξαιρετικά δραστήριος, είπε προς τους συναδέλφους του:

«Αποχαιρετάμε το 2019 ! Οι αναμνήσεις πολλές, αλλά οι περισσότερεςευχάριστες!!!!! Να υποδεχτούμε όλοι το 2020 με αγάπη. 
Να είστε ο εαυτός σας και να ζούμε την κάθε στιγμή ως μοναδική χωρίς να μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι !!!Είμαστε ΠΟΛΥ χαρούμενοι που φέτος θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!». 

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας έκοψαν τη βασιλόπιτα πάνω σε περιπολικό και έκαναν και ρεβεγιόν!
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 596668367562662067
Σχόλια
item