Ελένη Βαϊτσου-Γιάννης Αποστολάκης: Κρίση στη σχέση του ζευγαριού

Ελένη Βαϊτσου-Γιάννης Αποστολάκης: Κρίση στη σχέση του ζευγαριού
Φήμες θέλουν τη σχέση της ηθοποιού Ελένης Βαΐτσου και του Γιάννη Αποστολάκη να περνάει κρίση. Αφορμή γι'αυτές τις φήμες στάθηκαν οι σόλο εμφανίσεις της ηθοποιού το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao τα σύννεφα στη σχέση της Ελένης Βαϊτσου με τον γνωστό σεφ όλο και πληθαίνουν. 
Λάδι βέβαια στις φήμες, ήρθε να ρίξει και η πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού που σε ερώτηση που αφορούσε σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας απάντησε: «Δεν μπορώ να πω πως είμαι άνθρωπος των πλάνων. 
Δεν σχεδιάζω τίποτα μακροπρόθεσμα και δεν έχω στο μυαλό μου πώς θα ήθελα να είμαι σε κάποια χρόνια. Μου αρέσει να αφήνω τα πράγμα­τα να προκύπτουν. 
Προτιμώ την έκπληξη από την απογοήτευση των ανεκπλήρωτων ονείρων και προσδοκιών. Και σχέδια όπως ο γάμος, η οικογένεια ή τα παιδιά χρειάζονται δυο ανθρώπους να τα κάνουν μαζί».
Τι έφερε τα προβλήματα; Διαφορές απόψεων και νοοτροπίας, απαντούν όσοι ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα. Επίσης, το γεγονός ότι και οι δυο έχουν ρίξει το βάρος, αυτή την εποχή, στην καριέρα τους, κάτι που αφήνει ελάχιστο χρόνο στη μεταξύ τους σχέση.
Να θυμίσουμε πως η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και αποκαλύφθηκε όταν οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στα Κουφονήσια μαζί με τους γονείς εκείνου, που επίσης βρίσκονταν στο νησί.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Βαϊτσου-Γιάννης Αποστολάκης: Κρίση στη σχέση του ζευγαριού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4628290417518444820
item