Γιάννενα: Σε λειτουργία ο αγωγός στον ΧΥΤΑ Ελληνικού Γιάννενα: Σε λειτουργία ο αγωγός στον ΧΥΤΑ Ελληνικού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σε λειτουργία ο αγωγός στον ΧΥΤΑ Ελληνικού

Γιάννενα: Σε λειτουργία ο αγωγός στον ΧΥΤΑ Ελληνικού
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή και έγινε η διοικητική παραλαβή του αγωγού μεταφοράς των Επεξεργασμένων Στραγγιδίων από τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Ελληνικού προς το Αποχετευτικό Δίκτυο των Ιωαννίνων.

Η διοικητική παράδοση έγινε από τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Ηπείρου όπου είχαν την επίβλεψη του συγκεκριμένου έργου καθώς και από την ανάδοχη εταιρεία που το κατασκεύασε και η διοικητική παραλαβή έγινε από τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Νομού Ιωαννίνων Σπύρο Κωνσταντόπουλο  όπου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το συγκεκριμένο έργο πνοής που θα επιλύσει πολλά και σοβαρά προβλήματα στον ΧΥΤΑ Ελληνικού αλλά και σε όλη την περιοχή.
Έπειτα από την παραλαβή ο αγωγός τέθηκε άμεσα σε λειτουργία.
«Το συγκεκριμένο περιβαλλοντικό έργο είναι πολύ σημαντικό για τον ΧΥΤΑ Ελληνικού αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, αφού επιλύει το θέμα μεταφοράς των στραγγιδίων από τον βιολογικό του ΧΥΤΑ προς τον βιολογικό του Δήμου Ιωαννιτών, που γινόταν με βυτία, καθώς επίσης θωρακίζεται η περιοχή από τυχόν ρύπανση του περιβάλλοντος», σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Κωνσταντόπουλος.
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε λειτουργία ο αγωγός στον ΧΥΤΑ Ελληνικού
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2118730331863561184
Σχόλια
item