Πρέβεζα: Μια όμορφη βραδιά από την Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας Πρέβεζα: Μια όμορφη βραδιά από την Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Μια όμορφη βραδιά από την Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας

Πρέβεζα: Μια όμορφη βραδιά από την Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κρανιωτών Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες Κρανιώτες  αλλά και τους φίλους και τις φίλες των Κρανιωτών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και την Ετήσια Χοροεσπερίδα της Αδελφότητάς μας, που έγινε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020,  στο Κέντρο «Ο Σάββας»  στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας. 

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που ενδυνάμωσε τους δεσμούς των Κρανιωτών και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για το υπέροχο αυτό χωριό. 


Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο βουλευτής Πρέβεζας του Σύριζα κ. Κώστας Μπάρκας (που λόγω υποχρεώσεων με την κοπή της πίτας του Σύριζα την ίδια ώρα αποχώρησε σύντομα) ενώ ο βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης απέστειλε ευχετήριο μήνυμα.

 
Παρευρέθηκαν: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας κ. Γιώργος Νίτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζηρού Δημήτριος Πάντος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστος Κολιοφώτης.

Δεκάδες ήταν οι συγχωριανοί που ήρθαν από τη Κρανιά για να τιμήσουν την εκδήλωσή μας μεταξύ των οποίων οι τοπικοί Σύμβουλοι Αντώνης Νταλαγιάννης και Χρήστος Χρήστου και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τύριας Πολυξένη Τσιότσιου-Νταλαγιάννη. 


Το Δ.Σ της Αδελφότητας  ευχαριστεί επίσης θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και της Λαχειοφόρου Αγοράς, οι οποίοι με τις προσφορές τους βοήθησαν στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. 

Το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες η Λαϊκο – Δημοτική Ορχήστρα «Ακριόνιοι».    
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μια όμορφη βραδιά από την Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5345921593240753776
Σχόλια
item