Τεό Θεοδωρίδης: Η σύζυγός του, Αγνή Μάρα, δημοσίευσε την πιο αποκαλυπτική φωτογραφία του! Τεό Θεοδωρίδης: Η σύζυγός του, Αγνή Μάρα, δημοσίευσε την πιο αποκαλυπτική φωτογραφία του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τεό Θεοδωρίδης: Η σύζυγός του, Αγνή Μάρα, δημοσίευσε την πιο αποκαλυπτική φωτογραφία του!

Τεό Θεοδωρίδης: Η σύζυγός του, Αγνή Μάρα, δημοσίευσε την πιο αποκαλυπτική φωτογραφία του! | tlife.gr
Τεό Θεοδωρίδης και η Αγνή Μάρα έγιναν γονείς το Νοέμβριο του 2018. Ο γιος και η κόρη τους, είναι δύο κουκλιά και δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο γονείς έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, η όμορφη μανούλα έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αφού μοιράστηκε με τους followers της μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία του γοητευτικού συζύγου της.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα στιγμιότυπο από επαγγελματική φωτογράφιση του Τεό Θεοδωρίδη, στην οποία απεικονίζεται το μοντέλο ξαπλωμένο σ’ ένα κρεβάτι, ολόγυμνο, με το καλογυμνασμένο και αξιοζήλευτο κορμί που διαθέτει να… κόβει ανάσες.
Η ασπρόμαυρη αυτή φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, απέσπασε πολλά likes, ενώ δεν έλειψαν και τα κολακευτικά σχόλια για τους κοιλιακούς-φέτες που έχει καταφέρει να «χτίσει» ο Έλληνας Άδωνις με εντατική γυμναστική και υγιεινή διατροφή.
Σίγουρα ο κάθε άντρας θα ήθελε να έχει αυτό το σώμα!
epirusblog.gr
5 of 5
Τεό Θεοδωρίδης: Η σύζυγός του, Αγνή Μάρα, δημοσίευσε την πιο αποκαλυπτική φωτογραφία του!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7762234278123128259
Σχόλια
item