Πρέβεζα: Υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ από το Δήμο Πρέβεζας

Πρέβεζα: Υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ από το Δήμο Πρέβεζας
Ο Δήμος μας ,αξιοποιώντας πλήρως το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, και προσπαθώντας να αξιοποιήσει κάθε χρηματοδοτική, στις 30/12/2019 υπέβαλλε προτάσεις για ένταξη στο πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 1.657.951,00 ευρώ.
Οι προτάσεις αφορούν τα εξής:1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ: προϋπολογισμού 438.000,00 ευρώ. 
Σε ιδιόκτητη έκταση του Δήμου Πρέβεζας, προβλέπεται η δημιουργία ενός σύγχρονου καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς το οποίο περιλαμβάνει κτίριο ενδιαιτημάτων, κτίριο διοίκησης εσωτερικές διαμορφώσεις του περιβάλλοντος χώρου καιπεριμετρική περίφραξη του χώρου, ύψους 2.00 μ.
2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ W.C ΚΑΙ ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ,προϋπολογισμού 275.700,00 ευρώ. Σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία-δημοτικά-γυμνάσια-λύκεια) ,προβλέπεται η κατασκευή ραμπών και W.C ΑΜΕΑ.
3. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ «Κ.ΣΑΓΑΝΑ» προϋπολογισμού 472.000,00 ευρώ. 
Προβλέπεται η αποξήλωση στέγης από αμίαντο και η αντικατάσταση της ,επισκευή χώρων W.C και κατασκευή W.C ΑΜΕΑ, επισκευή αποδυτηρίων, αντικατάσταση δαπέδου, σοφατίσματα και ελαιοχρωματισμοί και αντικατάσταση εγκατάστασης Η/Φ.
Σκοπός είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου δημοτικού γυμναστηρίου που θα ικανοποιεί τις ανάγκες προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων μαθητικών ομάδων και αθλητικών συλλόγων, και, επιπλέον, θα παρέχει υπηρεσίες μαζικού αθλητισμού στους κατοίκους της Δ.Κ Πρέβεζας και των γειτονικών δημοτικών κοινοτήτων.
4. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ», προϋπολογισμού 128.000,00 ευρώ. 
Σκοπός της επέμβασης είναι η αντικατάσταση του υφιστάμενου χλοοτάπητα που έχει υποστεί φθορές από τη χρήση, με νέο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, ο οποίος θα αναβαθμίσει σημαντικά τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων και προπονήσεων.
Επιπλέον των ανωτέρω το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ με στόχο την εξασφάλιση όλων των απαιτούμενων προϋποθέσεων για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του λιμανιού και την αρμονική συνύπαρξη όλων των χρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτό ,υπέβαλλε προτάσεις, οι οποίες αφορούν:

1.ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΛΙΜΕΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, προϋπολογισμού 270.000,00 ευρώ
2. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, προϋπολογισμού 23.447,72 ευρώ
3. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ,προϋπολογισμού 35.171,57 ευρώ.
4. ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ VACUVATOR (αναρροφητήρες σκόνης ) προϋπολογισμού 15.631,81 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας
Νικόλαος Γεωργάκος
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ από το Δήμο Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4823432085992777926
item