Ήπειρος: Παραμένει στην… κατάψυξη η Ήπειρος Ήπειρος: Παραμένει στην… κατάψυξη η Ήπειρος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Παραμένει στην… κατάψυξη η Ήπειρος

Ήπειρος: Παραμένει στην… κατάψυξη η Ήπειρος

Στην… κατάψυξη παραμένει η Ήπειρος, με τις χαμηλές θερμοκρασίες να δημιουργούν προβλήματα κυρίως στις μετακινήσεις.

Αλατιέρες της περιφέρειας Ηπείρου κινούνται στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς σε πολλά σημεία υπάρχουν προβλήματα λόγω του παγετού και δεν έχουν λείψει και τα ατυχήματα, χωρίς ωστόσο να καταγράφονται τραυματισμοί. 

Ωστόσο, συνιστάται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε σημεία που δεν τα βλέπει ο ήλιος και κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Νωρίς το μεσημέρι πρόβλημα προέκυψε και στην Εγνατία Οδό, όταν, λόγω του ψύχους, έσπασε αγωγός νερού στη σήραγγα της Αγίας Αναστασίας, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να καλυφθεί με νερό. 


Το ρεύμα προς Ηγουμενίτσα έμεινε κλειστό για προληπτικούς λόγους για ένα 20λεπτο περίπου, με την κυκλοφορία στη συνέχεια να αποκαθίσταται.

Συνέπεια των πολικών θερμοκρασιών ήταν να παγώσει ο Βοϊδομάτης στο πέτρινο γεφύρι του Κόκκορη στο Ζαγόρι, ενώ ένα λεπτό στρώμα πάγου έχει δημιουργηθεί και σε ορισμένα σημεία της λίμνης Παμβώτιδας.


Στις ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων, ο υδράργυρος έφτασε ακόμη και στους -12 βαθμούς, ενώ στα Γιάννενα τα ξημερώματα το θερμόμετρο έδειχνε -8 βαθμούς στο Μέτσοβο-4 και στην παραλιακή Πρέβεζα -2.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Παραμένει στην… κατάψυξη η Ήπειρος
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8030910160967307098
Σχόλια
item