Γιάννενα: Η κολώνα φωτισμού… βρέθηκε στο οδόστρωμα Γιάννενα: Η κολώνα φωτισμού… βρέθηκε στο οδόστρωμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η κολώνα φωτισμού… βρέθηκε στο οδόστρωμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννενα: Η κολώνα φωτισμού… βρέθηκε στο οδόστρωμα"
Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα ή έστω τραυματισμοί, παρά μόνον σοβαρές υλικές ζημιές στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, λίγο μετά τις 07.30 στην οδό Δωδώνης στο ύψος της Στρατολογίας. 
Ο οδηγός ενός οχήματος τζιπ, που κατευθυνόταν προς το κέντρο της πόλης, για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ανέβηκε τη διαχωριστική νησίδα, γκρεμίζοντας την κολόνα φωτισμού και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου και ακινητοποιήθηκε!
Και οι τρεις επιβάτες του οχήματος, όπως όμως και οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, στάθηκαν τυχεροί γιατί στο ρεύμα ανόδου κινούνταν ένα λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ, με συνέπεια όλα τα οχήματα να το ακολουθούν και να μην βρίσκονται μπροστά του, εκεί όπου σταμάτησε την «τρελή» του πορεία το τζιπ.
Το ίδιο τυχεροί όμως στάθηκαν όλοι και επειδή η κολόνα φωτισμού έπεσε στο οδόστρωμα και όχι σε κάποιο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ούτε καν σε κάποιο από τα σταθμευμένα στην οδό Δωδώνης.
Η κυκλοφορία στην κεντρική οδό διακόπηκε για αρκετή ώρα, ενώ λίγο μετά τις 9 έφτασε συνεργείο από το εργοτάξιο του δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να απομακρύνει την κολόνα φωτισμού από το οδόστρωμα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η κολώνα φωτισμού… βρέθηκε στο οδόστρωμα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2515214070249863917
Σχόλια
item