Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι απιστούν, σύμφωνα με έρευνες Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι απιστούν, σύμφωνα με έρευνες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι απιστούν, σύμφωνα με έρευνες

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι απιστούν, σύμφωνα με έρευνες
Μία νέα μελέτη έχει ρίξει λίγο περισσότερο φως στους λόγους που οι άνθρωποι εξαπατούν.
Σύμφωνα με έρευνες που δημοσιεύονται στο περιοδικό The Journal of Sex Research, ο νούμερο ένα λόγος απιστίας είναι η «έλλειψη αγάπης».
Η μελέτη ερεύνησε 495 ενήλικες για να μάθεις τον ακριβή λόγο. Ένα εκπληκτικό 70% των συμμετεχόντων παραδέχθηκε ότι τα μάτια τους περιπλανιούνται από εδώ και από εκεί όταν παραμελούνται από τη σχέση τους, είτε σεξουαλικά, είτε συναισθηματικά είτε και τα δύο. 
Ένα άρθρο της Υγείας των Γυναικών διαπίστωσε επίσης ότι οι γυναίκες που είναι άπιστες έχουν συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο στο σύντροφό τους όταν αισθάνονται παραμελημένες.
Η Eva Longoria έχει μερικές συμβουλές για όποιον έχει πληγεί με αυτόν τον τρόπο από το άλλο του μισό. Είπε πως οι κλασικές ατάκες που θα πεις μετά από ένα τέτοιο συμβάν είναι: «Εντάξει, δεν είμαι αρκετά σέξι; Δεν είμαι αρκετά όμορφη; Δεν είμαι αρκετά έξυπνη;». 
Σταμάτα το αυτό αμέσως! Μην ξεκινήσεις να το κάνεις. Επειδή μπορείς να κολλήσεις σε αυτόν τον κύκλο και να το μεταφέρεις σε άλλα πράγματα. Πολύ απλά, αν αισθάνεσαι δυσαρεστημένη στη σχέση σου, μίλησε στο σύντροφό σου γι’ αυτό και αντιμετώπισε την κατάσταση σαν ενήλικας».
epirusblog.gr
5 of 5
Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι απιστούν, σύμφωνα με έρευνες
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1721047778014282582
Σχόλια
item