Γιάννενα: Οι ρευματολόγοι συναντώνται στα Ιωάννινα

              Γιάννενα: Οι ρευματολόγοι συναντώνται στα ΙωάννιναΗ Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την ετήσια Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος», στις 17 - 18 Ιανουαρίου 2020 στο Ξενοδοχείο «Du Lac» στα Ιωάννινα...
Η επιστημονική συνάντηση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας Επιστημονικής Συνάντησης, έμπειροι προσκεκλημένοι ομιλητές με ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη γνώση θα θίξουν θέματα σημαντικά που αφορούν στις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στο τομέα της Ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.

Η 22η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων ΒΔ Ελλάδος έχει την τιμή να φιλοξενεί έναν από τους πλέον διακεκριμένους Έλληνες ιατρούς, τον Ομότιμο Καθηγητή Νευρολογίας, της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνο του Διαγνωστικού  Εργαστηρίου Νευροανοσολογίας, Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας, του Πανεπιστημίου  Αθηνών, κ. Μαρίνο Δαλάκα που θα συζητήσει τις Αυτοάνοσες εγκεφαλίτιδες. 
Μία νέα κατηγορία θεραπεύσιμων νοσημάτων που αφορούν κάθε ειδικότητα στην κατανόηση των οποίων έχει συμβάλει καθοριστικά με τις έρευνές του και ο ίδιος. Την ίδια ημέρα (Παρασκευή, 17/01/2020) θα πραγματοποιηθεί η σημαντική ομιλία από την Ομότιμη Καθηγήτρια 
Παθολογίας Ανοσολογίας του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής, Τμήματος Αυτοάνοσων Νοσημάτων της Ευρωκλινικής Αθηνών, κα. Φωτεινή Σκοπούλη με τίτλο: «Διάμεση πνευμονική νόσος στα συστηματικά αυτοάνοσα νοσήματα».
Η συμμετοχή στις εργασίες της 22ης Επιστημονικής Συνάντησης Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος είναι Δωρεάν. Η έναρξη του Επιστημονικού Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.
epirusblog.gr
5 of 5
              
Γιάννενα: Οι ρευματολόγοι συναντώνται στα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
              
Ιωάννινα 9027524474845616566
item