Βουλή: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τη ΝΔ, το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια Βουλή: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τη ΝΔ, το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βουλή: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τη ΝΔ, το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια

Βουλή: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τη ΝΔ, το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής του από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Υπέρ του νομοσχεδίου για την «Ιδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών, ρυθμίσεις μεταφορών και άλλες διατάξεις» τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια. Την ίδια ώρα, ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 καταψήφισαν.

Κεφαλογιάννης για το ζήτημα των υδατοδρομίων

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη να έχει προχωρήσει σε βελτιωτικές αλλαγές, αλλά και να διαβεβαιώνει ότι μέχρι την Ολομέλεια θα ενσωματώσει και νέες, υιοθετώντας προτάσεις και παρατηρήσεις που έχουν εκφράσει βουλευτές και αρμόδιοι φορείς, ολοκληρώθηκε η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τα υδατοδρόμια.

Αναφερόμενος στο θέμα των υδατοδρομίων ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι συμμερίζεται τους προβληματισμούς που εκφράστηκαν από την αντιπολίτευση και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει επαναδιατυπωμένη τη σχετική διάταξη, η οποία θα προβλέπει ότι θα ανακαλείται αυτοδίκαια η άδεια λειτουργίας του αν εντός 5ετίας ο ιδιώτης δεν έχει προχωρήσει στην κατασκευή των έργων.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα συνεχιστεί σε Β΄ ανάγνωση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη.

epirusblog.gr
5 of 5
Βουλή: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τη ΝΔ, το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1337558554747707441
Σχόλια
item