Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Δες το εσωτερικό του νέου σπιτιού τους στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Δες το εσωτερικό του νέου σπιτιού τους στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Δες το εσωτερικό του νέου σπιτιού τους στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Δες το εσωτερικό του νέου σπιτιού τους στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες | tlife.gr
Ο Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να μετακομίσουν.
Έτσι, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου άφησαν το σπίτι τους στην Πεύκη για ένα φωτεινό διαμέρισμα 200 τ.μ. στο Κολωνάκι, δίπλα στο σπίτι των κουμπάρων τους, του Μίλτου Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου.
Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυτελές συγκρότημα και η μετακόμιση, παρά τις δυσκολίες της, έκανε το ζευγάρι να ξεχειλίζει από ενθουσιασμό. 
Ο Σάκης και η Χριστίνα σχεδίασαν από την αρχή τη διακόσμηση του καινούριου τους σπιτιού, το οποίο μοντέρνο και άκρως εντυπωσιακό.
Όταν οι δυο τους δεν ταξιδεύουν, ζουν τον έρωτά τους στην «φωλίτσα» τους, την οποία έχουμε δει κατά καιρούς μέσα από τα social media της όμορφης influencer. 
Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram αρκετές φωτογραφίες που έχει βγάλει σε σημεία που αγαπάει ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι της.
Το σαλόνι, η κουζίνα, η κρεβατοκάρα, η βεράντα, αλλά και το dressing room της είναι μερικοί από τους εσωτερικούς χώρους του νέου διαμερίσματός της, στο οποίο έχει φωτογραφηθεί με άψογο στιλ, δίνοντας ιδέες στους πιστούς followers της για να διακοσμήσουν κι εκείνοι το δικό τους.
Δες τις φωτογραφίες:
Εμείς πάντως θα τις κάνουμε κάποιες αλλαγές στα δικά μας σπίτια!
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Δες το εσωτερικό του νέου σπιτιού τους στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8315967234705603315
Σχόλια
item