Πρέβεζα: Ζωντανεύει ξανά το Πάρκο Νεάπολης Πρέβεζα: Ζωντανεύει ξανά το Πάρκο Νεάπολης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ζωντανεύει ξανά το Πάρκο Νεάπολης

Πρέβεζα: Ζωντανεύει ξανά το Πάρκο Νεάπολης
Ένας δημόσιος χώρος ξεχασμένος και παρατημένος στο έλεος ζωντανεύει ξανά με πρωτοβουλία και συντονισμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Αθλητισμού και Εθελοντισμού Δημήτρη Καραμανίδη και την βοήθεια μιας ομάδας Πρεβεζάνων δημιουργών γκράφιτι.


Οι πρώτες παρεμβάσεις στο Πάρκο Νεάπολης γνωστό και ως Πυροβολικό ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες με εκτεταμένο καθαρισμό από χορτάρια και βάτα, που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πρέβεζας και συνεχίζονται με … χρώμα!


Τα διάφορα ανεδαφικά συνθήματα, αντικαθιστούν πλέον πολύχρωμα γκράφιτι με όμορφες εικόνες.

Βέβαια το πάρκο Νεάπολης, όπως και αρκετά σημεία μέσα στην Τάπια, θέλουν ακόμα δουλειά για αποκτήσουν την εικόνα που αρμόζει σε μία τουριστική πόλη, όπως η Πρέβεζα. 

Εκεί εκτός από τους χώρους ψυχαγωγίας και περιπάτου, υπάρχουν αθλητικοί χώροι εγκαταλελειμμένοι που θα πρέπει να ευπρεπιστούν για να μπορούν οι δημότες, αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής μας να τους χρησιμοποιήσουν.


Όπως για παράδειγμα το γήπεδο τένις, που το μόνο που χρειάζεται είναι ένα φιλέ, φως και έναν καλό καθαρισμό.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ζωντανεύει ξανά το Πάρκο Νεάπολης
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 33130145745387866
Σχόλια
item