Πρέβεζα: Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Πρέβεζας Πρέβεζα: Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Πρέβεζας

Πρέβεζα: Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Πρέβεζας

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και στόχους για πιο ενεργό συμμετοχή των ηλικιωμένων στις δράσεις που υλοποιούνται από το Δήμο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ. 

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Αθηνά Κωνσταντάκη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καραμανίδης, το προσωπικό του Κέντρου καθώς και δεκάδες ηλικιωμένοι αλλά και μέλη και εργαζόμενοι των συνεργαζόμενων με το ΚΑΠΗ δομών Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ψυχαργώς. 

Η κ. Κωνσταντάκη ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία ενώ απευθυνόμενη στους ηλικιωμένους ζήτησε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή στις δράσεις (ενημερώσεις για θέματα υγείας, εκδρομές κλπ) που έχουν ως σκοπό να τους προσφέρουν υπηρεσίες υγείας, πρόληψης αλλά και αναψυχής.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Δήμου προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας."Θέλουμε να σας βλέπουμε εδώ υγιείς, δυνατούς και χαρούμενους" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Γεωργάκος αναφέροντας ότι η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή για να τους δεχτεί και να ακούσει τα προβλήματα και τις προτάσεις τους. 

Ευχές αντάλλαξε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, ενώ ο π.Δημήτριος Ντούσκας ευλογώντας την πίτα μετέφερε την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσοστόμου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4227645796186986173
Σχόλια
item