Άρτα: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός στο πανελλήνιο έχει Αρτινή καταγωγή ; Άρτα: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός στο πανελλήνιο έχει Αρτινή καταγωγή ; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός στο πανελλήνιο έχει Αρτινή καταγωγή ;Άρτα: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός στο πανελλήνιο έχει Αρτινή καταγωγή ;Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα, ωστόσο η πασίγνωστος ηθοποιός έλκει την καταγωγή της από την Άρτα και συγκεκριμένα από την Ροδαυγή...
Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ αυτών: «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» του Τένεσυ Ουίλλιαμς, «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη,"Το καρναβάλι του έρωτα" της Άφρα Μπεν, «Υπηρέτης δυο αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι, «Το τέλος μιας σχέσης»του Γκράχαμ Γκριν «Τα κίτρινα γάντια» των Αλ. Σακελλάριου – Χρ. Γιαννακόπουλου, «Ο θάνατος και η κόρη» του Αριελ Ντόρφμαν.

Έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές: Παράθυρο στον ήλιο (ΕΤ-1), Χαμένη άνοιξη (ΕΤ-1), Τζιβαέρι (Mega), Οι άντρες δεν υπάρχουν πια (Mega), Είσαι το ταίρι μου (Mega), Σα γλυκό του κουταλιού (Antenna), Πες μου ναι (Alpha), Ευτυχισμένοι μαζί (Mega) και τελευταία στο πασίγνωστο "Το νησί" (Mega) από το μυθιστόρημα της Χίσλοπ.
Ακόμα έχει παίξει σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου όπως "Τα σημάδια της νύχτας", "Αυστηρώς κατάλληλο", "Οξυγόνο" καθώς και σε ταινίες μικρού μήκους.

Η γνωστός ηθοποιός για την οποία αναφερόμαστε, αν δεν το καταλάβατε ήδη, είναι η Κατερίνα Λέχου!
Picture

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός στο πανελλήνιο έχει Αρτινή καταγωγή ;
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2542051466172579737
Σχόλια
item